Υπό την αιγίδα της εταιρίας στοιχημάτων Betshop το φετινό All Star Game

Η μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, το All Star Game, επιστρέφει φέτος στις 9-10 Φεβρουαρίου και θα συγκεντρώσει τους κορυφαίους παίχτες των ελληνικών παρκέ στο Nick Galis Hall της Θεσσαλονίκης. Το φετινό All Star Game, μάλιστα, διοργανώνεται υπό την αιγίδα της εταιρίας στοιχημάτων Betshop, η οποία αποτελεί και τον επίσημο χορηγό της Basket League (αλλά και της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ).

H Betshop, μάλιστα, θα έχει παρουσία στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του All Star Game, με επιμέρους happenings και διαγωνισμούς.

 

Τι περιλαμβάνει το φετινό All Star Game;

Το φετινό All Star Game θα αποτελέσει διπλή γιορτή, αφού το ελληνικό μπάσκετ κλείνει 100 χρόνια παρουσίας. Στο γήπεδο θα βρεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες, οι Greek Stars και οι World Stars, με τους κορυφαίους Έλληνες και ξένους παίχτες του πρωταθλήματος αντίστοιχα, αλλά και οι Rising Stars και All Time Stars, με τους καλύτερους μπασκετμπολίστες κάτω των 22 ετών και τους καλύτερους των τελευταίων 209 ετών.

Παράλληλα, η Betshop θα αναλάβει τη διεξαγωγή επιμέρους happenings, όπως οι καθιερωμένοι διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων, αλλά και η ψυχαγωγία του κοινού, μέσω μιας ομάδας cheerleaders.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, το επερχόμενο All Star Game δε θα έχει μόνο ιστορική αξία, αλλά υπόσχεται να καθηλώσει τους θεατές που θα βρεθούν στο Nick Galis Hall. Και η στοιχηματική εταιρία Betshop καλεί τους λάτρεις του μπάσκετ να το παρακολουθήσουν και να απολαύσουν όλες τις εκπλήξεις που κρύβει η διοργάνωση.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη