Επίσημες δηλώσεις για τη χορηγία της στοιχηματικής εταιρείας Interwetten προς τη Superleague

H στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες και επίσημα αυτό που ήδη γνωρίζαμε, ότι δηλαδή θα αποτελέσει τον χρυσό χορηγό της ελληνικής Superleague. Η επίσημη παρουσίαση της συμφωνίας ανάμεσα στους δύο φορείς έγινε πριν μερικές ημέρες και οι πρωταγωνιστές σχολίασαν τη θετική αυτή εξέλιξη.

Θυμίζουμε ότι η Interwetten θα αποτελεί χρυσό χορηγό της Superleague, αρχής γενομένης από τη σεζόν 2020-2021 και για τα επόμενα 3 χρόνια.

 

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Τη συμφωνία χορηγίας της Interwetten σχολίασε αρχικά ο πρόεδρος της λίγκας, Λεωνίδας Μπουτσικάρης: "Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η συνεργασία της Superleague με την Interwetten εισέρχεται πλέον σε μια νέα εποχή, καθώς είναι και επίσημα ο Χρυσός Χορηγός της Superleague. Η ψήφος εμπιστοσύνης της Interwetten προς τη Superleague είναι πολύ σημαντική για την πρόοδο και την εξέλιξη του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και θα προσφέρει τα απαραίτητα εχέγγυα για την ανάπτυξη του Πρωταθλήματος. Η Interwetten είναι μια ιδιωτική εταιρεία που δραστηριοποιείται διεθνώς και, αφού αξιολόγησε τα οφέλη της συνεργασίας μας κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, αποφάσισε να επεκτείνει την επένδυσή της στη Superleague και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η χορηγική συνεργασία με την Interwetten είναι ένα ακόμα βήμα στη στρατηγική που έχουμε χαράξει όλοι μαζί, να προσελκύσουμε στη Super League χορηγούς και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για άλλες εταιρείες που επιθυμούν να συμμετάσχουν χορηγικά στη Superleague. Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες στον εκπρόσωπο του Διοικητικού Συμβουλίου της Interwetten, κ. Dominik Beier, καθώς και στα στελέχη της εταιρείας, για την άψογη συνεργασία και ευελπιστώ ότι η συνεργασία αυτή θα αποδειχθεί αμοιβαία επωφελής την επόμενη τριετία".

Για τη νέα χορηγία μίλησε και ο εκπρόσωπος του ΔΣ της Interwetten, Dominik Beier: "Η Ελλάδα είναι και παραμένει μια πολύ σημαντική αγορά για εμάς, επομένως θέλουμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στον αθλητισμό εδώ και να επεκτείνουμε τη θέση μας. Η ονοματοδοσία του πρωταθλήματος της Superleague είναι η πιο σημαντική αθλητική συνεργασία που υπάρχει στην Ελλάδα. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας το καλύτερο προϊόν στην αγορά και το γεγονός ότι καταφέραμε να διασφαλίσουμε αυτήν την εξαιρετικά σημαντική συνεργασία, υπογραμμίζει αυτήν την προσέγγιση.

Η Superleague μας ανοίγει μια πληθώρα ευκαιριών επικοινωνίας και δράσης σε ολόκληρη τη χώρα καθώς και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους".

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.