Συγχαρητήρια της Novibet για το ντάμπλ του Ολυμπιακού στο μπάσκετ γυναικών

Η ομάδα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ γυναικών κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας, σε συνδυασμό με το Πρωτάθλημα, και κατέχει πλέον το νταμπλ, μετά τη νίκη της επί του Παναθηναϊκού, στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος». Η στοιχηματική εταιρία Novibet, χορηγός του ερασιτέχνη Ολυμπιακού (επομένως και της ομάδας μπάσκετ γυναικών) εξέφρασε τα συγχαρητήριά της για αυτή τη νέα επιτυχία.

 

Η ανακοίνωση της Novibet έχει ως εξής: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την τεράστια επιτυχία να πανηγυρίζουν το πρώτο τους νταμπλ από την πρώτη κιόλας χρονιά επανίδρυσης του τμήματος, έχοντας ήδη  κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας στον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, διατηρώντας ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί! Για άλλη μια φορά, η Novibet, Μέγας Χορηγός του Ερασιτέχνη, αισθάνεται υπερηφάνεια και τιμή που στέκεται στο πλευρό και της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΟΣΦΠ, μια ακόμη ομάδα θρύλο»!

 

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος από τον Δεκέμβριο του 2012 και η συμφωνία με τον Ολυμπιακό συντελέστηκε το 2015.



21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.