Επέκτεινε τη χορηγία της προς την Παρί Σεν Ζερμέν η στοιχηματική εταιρία Unibet

Η στοιχηματική εταιρία Unibet επέκτεινε τη διάρκεια της ισχύος της χορηγίας της προς την κορυφαία γαλλική ομάδα ποδοσφαίρου Παρί Σεν Ζερμέν. Η εταιρία στοιχήματος θα παραμείνει χορηγός της γαλλικής ομάδας έως και το τέλος της σεζόν 2022-2023 και θα αποκτήσει νέες ευκαιρίες προβολής των υπηρεσιών της, όχι μόνο στο γήπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και σε άλλες πλατφόρμες.

Θυμίζουμε ότι η Unibet αποτελεί επίσημο χορηγό της Παρί Σεν Ζερμέν από το 2018, όταν υπέγραψε την πρώτη διετή συμφωνία. Η συγκεκριμένη λήγει με το τέλος της σεζόν 2019-2020, αλλά οι υπεύθυνοι φρόντισαν να την ανανεώσουν, εξασφαλίζοντας ακόμη μεγαλύτερες ευκαιρίες προβολής του brand της Unibet.

 

Η νέα συμφωνία χορηγίας προς την Παρί Σεν Ζερμέν

Η νέα συμφωνία που υπέγραψε η Unibet με την Παρί Σεν Ζερμέν έχει ισχύ δύο ετών και θα ολοκληρωθεί με το τέλος της σεζόν 2022-2023. Αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης συμφωνίας, αλλά οι όροι της είναι ακόμη πιο ευνοϊκοί για την εταιρία στοιχήματος.

Αναλυτικότερα, η νέα συμφωνία χορηγίας επιτρέπει στη Unibet να προβάλλει το λογότυπό της σε περισσότερα σημεία στο γήπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν, στην επίσημη ιστοσελίδα της, αλλά και στα social media της ομάδας. Οι ευκαιρίες αυτές δεν αφορούν μόνον στο γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά και στις διεθνείς διοργανώσεις, ενώ παράλληλα επεκτείνεται και στις αγορές της Αυστραλίας και των ΗΠΑ.

Η προηγούμενη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, τέλος, είχε αξία 3 εκατομμυρίων ευρώ ανά χρόνο. Ωστόσο, η αξία της νέας συμφωνίας δεν έχει ανακοινωθεί.

 

“Προώθηση της Unibet στην Ευρώπη και παραπέρα”

Τη νέα συμφωνία, τέλος, σχολίασε ο γενικός διευθυντής της Unibet στη Γαλλία, Mathieu Drida: “Από την έναρξη της τρέχουσας σεζόν, οι καμπάνιες που πραγματοποιήσαμε σε συνεργασία με την Παρί Σεν Ζερμέν αποδείχθηκαν εξαιρετικά επιτυχημένες ανάμεσα στους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με το να επεκτείνουμε τη συμφωνία μας με τη γαλλική ομάδα καταφέρνουμε να ενισχύσουμε την παρουσία μας στη Γαλλία και να πετύχουμε προώθηση της Unibet στην Ευρώπη και παραπέρα”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.