Επεκτείνει τη χορηγία προς το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο η William Hill

Η εταιρία στοιχημάτων William Hill ανακοίνωσε πως επεκτείνει τη χορηγία της προς το σκωτσέζικο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για τέσσερα επιπλέον χρόνια, υποστηρίζοντας πρακτικά όλες τις διοργανώσεις του ποδοσφαίρου που λαμβάνουν χώρα στη Σκωτία. Η επέκταση αυτής της χορηγίας έχει ως αποτέλεσμα η συνολική συνεισφορά της εταιρείας του στοιχήματος προς το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο να διαρκεί περισσότερα από 10 χρόνια.

 

Η William Hill προχώρησε σε συμφωνία με την Scottish FA και η συμφωνία αυτή περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και τη χορηγία προς την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Σκωτίας. Κατά τη διάρκεια της συμφωνίας αυτής, μάλιστα, η William Hill θα αποκτήσει επιπλέον μέσα προβολής (όπως το South Stand στο Hampden Park).

 

Ο Alex O’Shaughnessy, διευθυντής του τομέα μάρκετινγκ της William Hill, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που επεκτείνουμε τη επταετή σχέση μας με το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο. Η χορηγία μας προς το Scottish Cup μας έχει ήδη προσφέρει ανεπανάληπτη προβολή και έχει θεμελιώσει τη σχέση μας με το εθνικό άθλημα της Σκωτίας. Η νέα συμφωνία θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την Scottish FA, τις ομάδες και τους φιλάθλους, προκειμένου να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο το προφίλ του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου, σε εθνικό και σε παγκόσμιο επίπεδο».

 

Ο Stewart Regan, από την άλλη, διευθυντής της Scottish FA, δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος που επεκτείναμε και εξελίξαμε τη συνεργασία μας με τη William Hill και ευγνώμων για το γεγονός ότι θα συνεχίσει (η William Hill) να προσφέρει στο σύνολο του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου. Το όνομα William Hill είναι συνώνυμο με την επιτυχία του Scottish Cup και η εταιρεία ενίσχυσε τη δέσμευσή της προς αυτό, με την ιδιότητα του χορηγού της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου».

Η William Hill είναι από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στοιχημάτων και από τις πρώτες εταιρίες που πρόσφεραν στοιχήματα στο διαδίκτυο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.