Ανανεώνεται η συνεργασία Stoiximan και ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan ανανέωσε τη συμφωνία που είχε συνάψει από την προηγούμενη σεζόν με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και παραμένει και για την επόμενη σεζόν μεγάλος χορηγός της ομάδας μπάσκετ των πρασίνων. Η συγκεκριμένη συνεργασία, η οποία συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα φέρει, μεταξύ άλλων, το λογότυπο του Stoiximan στις φανέλες των παιχτών του Παναθηναΐκού.

 

Η ανανέωση της συνεργασίας ανανεώθηκε σε κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο πλευρών, στο VIP Lounge του ΟΑΚΑ. Σε αυτή, αν και δεν παρουσιάστηκε η νέα φανέλα της ομάδας (αυτό θα συμβεί στο φιλικό της Τετάρτης, με αντίπαλο την Παρτιζάν), οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, για την έως τώρα συνεργασία τους, αλλά και για την ανανέωσή της.

 

Αναλυτικότερα, ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας του Stoiximan.gr, δήλωσε, μεταξύ άλλων: "Η δεύτερη αυτή χρονιά εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο συνεργασίας, στον οποίο, φιλοδοξούμε, ως μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, να φέρουμε στο ελληνικό κοινό νέες συγκινήσεις, δράσεις και εκδηλώσεις, εντός και εκτός γηπέδου. Θέλουμε, με πρωτότυπες ενέργειες να μεγιστοποιήσουμε το θέαμα και τη διασκέδαση των φιλάθλων που παρακολουθούν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Παράλληλα, στόχος μας είναι να εντατικοποιήσουμε τη συνεργασία μας στο κομμάτι της κοινωνικής ευθύνης, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας από κοινού προγράμματα για τη βοήθεια ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Είναι ένας κεντρικός προσανατολισμός της συνεργασίας μας, στον οποίο οι απόψεις μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ταυτίζονται πλήρως. Η επιλογή του μότο ‘σχέση υπευθυνότητας’ νομίζω δίνει το ακριβές αυτό στίγμα".

 

Τους παίχτες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, από την άλλη, εκπροσώπησε ο Νίκος Παππάς, ο οποίος δήλωσε: "Μεταφέρω τον χαιρετισμό όλων των παικτών του Παναθηναϊκού, τους οποίους εκπροσωπώ στην εκδήλωση αυτή, για την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία Stoiximan.gr. Είναι μια πολύ σημαντική συνεργασία, με μια εταιρεία που αποδεδειγμένα στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικά το μπάσκετ. Εμείς από την πλευρά μας, ως αθλητές, θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να κατακτήσουμε τίτλους, να κάνουμε τη συνεργασία ακόμα πιο ισχυρή, να ενισχύσουμε το ήδη λαμπρό brand name του Παναθηναϊκού και να αισθανόμαστε τη χαρά του κόσμου μας".

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και προσφέρει στα μέλη του και παιχνίδια όπως καζίνο και πόκερ.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.