Χορηγός της αυστραλιανής Brisbane Roar FC η Ladbrokes

H εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία της στο χώρο του αυστραλιανού ποδοσφαίρου, προχωρώντας στη χορηγία της Brisbane Roar FC, η οποία αγωνίζεται στην A-League. Χάρη στη συγκεκριμένη συμφωνία, η Ladbrokes αποκτά νέες ευκαιρίες προβολής, στο γήπεδο της ομάδας, αλλά και σε άλλους τομείς. Τα μέλη της ιστοσελίδας του online στοιχήματος, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν αποκλειστικές προσφορές στους αγώνες της ομάδας.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η χορηγία της Ladbrokes προς την Brisbane θα διαρκέσει μία σεζόν. Ωστόσο, οι δύο πλευρές δεν ανακοίνωσαν λεπτομέρειες στον οικονομικό τομέα της συμφωνίας.

H Ladbrokes ανήκει στις εταιρίες στοιχημάτων με τεράστιες παροχές στα μέλη της εκτός των στοιχημάτων, για παράδειγμα online καζίνο,πόκερ,μπίνκο,κίνο και πάρα πολλά άλλα παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.