Χορηγός σε εφτά ομάδες της ισπανικής La Liga 2 η εταιρεία στοιχημάτων William Hill!

H εταιρεία στοιχημάτων William Hill είχε ανακοινώσει εδώ και λίγο καιρό τα σχέδιά της να ενισχύσει την παρουσία της στην ισπανική αγορά στοιχήματος και ήρθε η ώρα να τα κάνει πράξη, και με το παραπάνω! Σύμφωνα με δημοσιεύματα ισπανικών εφημερίδων, η William Hill έχει ήδη συνάψει συμφωνίες χορηγίας με εφτά ομάδες ποδοσφαίρου της ισπανικής La Liga 2 (Segunda Division)!

Με άλλα λόγια, η William Hill αποτελεί πλέον τον πιο δραστήριο χορηγό της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και πιθανότατα την εταιρεία στοιχημάτων με τη μεγαλύτερη εμπλοκή στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

 

Οι εφτά νέες χορηγίες της William Hill

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η αρχή έγινε με δύο χορηγίες προς την La Liga 2. Πρόκειται για τις δύο αρχικές συμφωνίες που πραγματοποίησε η William Hill με τις Λας Πάλμας και Αλμέρια. Εκτός των δύο αυτών χορηγιών, όμως, τα δημοσιεύματα θέλουν την στοιχηματική εταιρεία να έχει συνάψει άλλες πέντε, με τις Ρεάλ Σαραγόσα, Εξτρεμαδούρα, Αλκορκόν, Έλτσε και Αλμπαθέτε Μπαλομπιέ.

Προς το παρόν, πάντως, η William Hill δεν έχει αναφέρει λεπτομέρειες για τις νέες χορηγίες προς το ισπανικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, τις έχει επιβεβαιώσει και έχει τονίσει τη φιλοδοξία της να αποτελέσει το υπόδειγμα χορηγιών προς την Segunda Division.

 

Κίνηση ματ ή στρατηγική ρίσκου;

Η μαζική ανακοίνωση χορηγιών στη Segunda Division θα αποφέρει τεράστια κέρδη για την William Hill στην ισπανική αγορά, κυρίως μέσω της τεράστιας προβολής που θα εισπράξει. Ωστόσο, η κίνησή της, όσο εντυπωσιακή κι αν είναι, κρύβει τεράστιο ρίσκο. Αν και η κυβέρνηση μειοψηφίας της Ισπανίας δεν έχει ακόμη σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας, το ενδεχόμενο να καταλήξουν οι Podemos στον συνασπισμό θα επηρεάσει πιθανώς αρνητικά την στοιχηματική αγορά. Οι αρμόδιοι, εξάλλου, έχουν ξεκαθαρίσει την αρνητική τους θέση απέναντι στα τυχερά παιχνίδια και απειλούν με σημαντικούς περιορισμούς στις στοιχηματικές διαφημίσεις και χορηγίες.

Η William Hill, λοιπόν, έχει λάβει ένα σημαντικό ρίσκο, μην ξέροντας τι θα ξημερώσει στην αγορά στοιχήματος της Ισπανίας.  

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.