Εμπορική συμφωνία της BetClic με τη French National Basketball League

Η εταιία στοιχήματος BetClic ανακοίνωσε μια νέα εμπορική συμφωνία με την Αρχή διεξαγωγής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γαλλίας, τη French National Basketball League (LNB). Χάρη σε αυτή τη συμφωνία, η BetClic αποτελεί πλέον την επίσημη ιστοσελίδα στοιχήματος της LNB και τον μεγάλο χορηγό του εικονικού πρωταθλήματος που διεξάγεται παράλληλα στη Γαλλία, στο οποίο θα δώσει και το όνομά της. Επιπλέον, η ιστοσελίδα του online στοιχήματος θα έχει παρουσία σε διάφορες διοργανώσεις της LNB, όπως τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ, αλλά και το Match des Champions. Τέλος, η BetClic θα έχει την ευκαιρία να προβληθεί και στα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της LNB, όπως η ιστοσελίδα της στο internet.

 

Ήδη η νέα εμπορική συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές προωθείται διαφημιστικά, μέσω του Tony Parker, του διεθνή Γάλλου μπασκετμπολίστα που αγωνίζεται πλέον στο NBA, ο οποίος αποτελεί πρέσβη της BetClic από το 2010.

 

Η Sabrina Ben-Yelles, τέλος, διευθύντρια μάρκετινγκ της BetClic, δήλωσε σχετικά: «Αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να βελτιώσουμε την παρουσία μας στον τομέα του μπάσκετ και στη συνείδηση των φιλάθλων κατά τους επόμενους μήνες».

Η Betclic ανήκει στις εταιρίες στοιχημάτων που παρέχουν και παιχνίδια όπως καζίνο,πόκερ,τάβλι,λόττο,επιτραπέζια,φρουτάκια και πολλά άλλα!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betclic και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betclic ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.