Ανανεώθηκε η χορηγία της Ladbrokes προς το σνούκερ

Η Ladbrokes ανακοίνωσε πως ανανέωσε το πρόγραμμα χορηγίας της προς τον οργανισμό World Snooker και πως θα συνεχίσει να στηρίζει το σνούκερ. Αναλυτικότερα, η εταιρεία του online στοιχήματος θα παραμείνει ο βασικός χορηγός των τουρνουά World Grand Prix και Players Championship (τα οποία έχουν πάρει το όνομά της) για τα επόμενα δύο χρόνια (2017 και 2018).

 

Το Ladbrokes World Grand Prix θα διεξαχθεί φέτος στις 6-12 Φεβρουαρίου, ενώ το Ladbrokes Players Championship στις 6-12 Μαρτίου.

 

Ο CMO της Ladbrokes, Kristof Fahy, δήλωσε, σχετικά με την ανανέωση της συμφωνίας χορηγίας: “Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την ανανέωση της συνεργασίας μας με το World Snooker, μετά από τα δύο εξαιρετικά δημοφιλή τουρνουά αυτής της χρονιάς. Στη Ladbrokes, είμαστε τρομερά παθιασμένοι με κάθε άθλημα και είναι πολύ καλό που συμπεριλάβαμε το World Grand Prix και το  Players Championship στο πρόγραμμα των χορηγιών μας για δύο ακόμη χρόνια”.

 

H Ladbrokes είναι από τις κορυφαίες αλλά και πιο παλιές στοιχηματικές εταιρίες του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1886 ενώ διαδικτυακά το 2000.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.