Χορηγός των εθνικών ομάδων βόλεϊ ο Stoiximan

H ΕΟΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης) ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Stoiximan. Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος, η οποία στηρίζει ήδη τις εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών, αποτελεί πλέον και χορηγό των εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών στο βόλεϊ.

 

Η χορηγία του Stoiximan ξεκινά άμεσα, βοηθώντας τις δύο εθνικές μας ομάδες να επιστρέψουν στην ελίτ του αθλήματος, στα επερχόμενα World League και European League. Αναλυτικότερα, η εθνική ομάδα ανδρών επιστρέφει στο World League, όπου αντιμετωπίζει τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, ενώ η εθνική γυναικών αγωνίζεται στο European League, με σκοπό να καθιερωθεί στον θεσμό.

 

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΠΕ έχει ως εξής: «Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη επιστροφή της Εθνικής ομάδας Ανδρών στο World League αλλά και της καθιέρωσης της Εθνικής ομάδας Γυναικών μέσω του European League έχει ξεκινήσει και σ’ αυτή τη νέα του προσπάθεια το Ελληνικό Βόλεϊ και τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα θα έχουν στο πλευρό τους ένα νέο ισχυρό συμπαίκτη. Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με χαρά ανακοινώνει την συμφωνία με την εταιρία Stoiximan.gr η οποία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως η κορυφαία Ελληνική εταιρία στο διαδίκτυο».

 

Οι δύο πλευρές, τέλος, πραγματοποίησαν κοινή συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα 11 Μαΐου.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και διαθέτει μεγάλη γκάμα αθλήματων και αγορών στους παίχτες του!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.