Χορηγός του World Seniors Snooker Championship η 888

H εταιρία στοιχημάτων 888 ανακοίνωσε πως θα είναι η νέα χορηγός του World Seniors Snooker Championship, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στις 19-20 Οκτωβρίου, στο Portsmouth της Αγγλίας. Πρόκειται για μια διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν παίχτες άνω των 45 ετών στο σνούκερ και η οποία συγκεντρώνει φέτος κάποιους από τους καλύτερους παίχτες του κόσμου, όπως τους Jimmy White, Steve Davis, Cliff Thorburn, Joel Johnson, Dennis Taylor και Nigel Bond.

 

Το λογότυπο της 888,η οποία είναι από τις πιο δημοφιλής εταιρίες στοιχημάτων στον κόσμο, θα είναι εμφανές σε κάθε χώρο της διοργάνωσης, ενώ και τα μέλη της θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν ειδικές προσφορές που θα αφορούν σε αυτή, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και κατά τη διάρκειά του.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 888 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.