Επίσημος συνεργάτης του NBA η στοιχηματική ιστοσελίδα William Hill

Η στοιχηματική εταιρία William Hill ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία κορυφής στις ΗΠΑ, αφού πλέον συγκαταλέγεται στους επίσημους συνεργάτες του NBA. Η William Hill θα είναι στο εξής ο επίσημος συνεργάτης στοιχήματος του NBA και, χάρη στη νέα συμφωνία, θα αποκτήσει μια σειρά από προνόμια και ευκαιρίες προβολής σε ολόκληρη την αμερικανική αγορά και όχι μόνο.

Αν και προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμφωνία, γνωρίζουμε ότι η William Hill συγκαταλέγεται στους επίσημους συνεργάτες του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο πρόσβαση σε στατιστικά, εικόνες και λογότυπα του NBA.

 

Η είσοδος της William Hill στον μαγικό κόσμο του NBA

Μέσω της νέας συμφωνίας, η στοιχηματική εταιρία William Hill θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί τα επίσημα λογότυπα του NBA, αποκλειστικές εικόνες από τους αγώνες, αλλά και το σύνολο των επίσημων στατιστικών των αγώνων του πρωταθλήματος. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να ενημερώνει αποτελεσματικότερα τα μέλη της που θέλουν να στοιχηματίζουν στις κορυφαίες αναμετρήσεις του NBA. Η συγκεκριμένη υπηρεσία, φυσικά, είναι εξαιρετικά πολύτιμη για όσους στοιχηματίζουν live.

Οι δύο πλευρές, πάντως, δεν ανακοίνωσαν περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε για το χρηματικό ποσό της συμφωνίας, αλλά ούτε και για το πόσο θα διαρκέσει. Ο Scott Kaufman-Ross, επικεφαλής του τομέα fantasy και τυχερών παιχνιδιών του NBA, πάντως, δήλωσε: “Η William Hill είναι μια εταιρία παγκόσμιου κύρους, που έχει θέσει ψηλά τον πήχη στις υπηρεσίες στοιχηματισμού στο NBA. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι που θα συνεργαστούμε μαζί της, όσο επεκτείνει τη δράση της στις ΗΠΑ και ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε σε συνεργασία με την ομάδα της, προκειμένου να προσφέρουμε μια κορυφαία εμπειρία στους φιλάθλους”.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη