Πρώην κορυφαίος του τένις ο πρώτος πρεσβευτής της Pinnacle

H εταιρεία στοιχημάτων Pinnacle κλείνει φέτος 20 χρόνια παρουσίας στην αγορά του online στοιχήματος και αποφάσισε να το γιορτάσει επεκτείνοντας τις δραστηριότητές σε νέους τομείς. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία στοιχήματος ανακοίνωσε τον πρώτο πρεσβευτή της στην ιστορία της: τον πρώην Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, Mats Wilander.

Από τη συνεργασία των δύο πλευρών, μάλιστα, θα προκύψουν πολλά περισσότερα από δημόσιες εμφανίσεις του νέου πρεσβευτή και τη δημιουργία διαφημιστικών μηνυμάτων. Ο πρώην άσος του τένις θα μοιράζεται τις γνώσεις του για το άθλημα με τα μέλη της Pinnacle και θα τους βοηθά να πραγματοποιούν καλύτερες προβλέψεις στο τένις!

 

Ο νέος πρεσβευτής της στοιχηματικής εταιρείας Pinnacle

Ο Mats Wilander είναι πλέον 53 ετών και έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση από το 1996, καθώς πλέον αποτελεί προπονητή ανερχόμενων αστέρων στο τένις. Οι επιτυχίες του Σουηδού παίχτη στο απόγειο της καριέρας του είναι πολλές, καθώς κατέκτησε εφτά Grand Slam (τρία French Open, τρία Australian Open και ένα US Open) μόνος του και ένα (Wimbledon) στην κατηγορία των διπλών, από το 1982 έως το 1988.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την εταιρεία στοιχημάτων Pinnacle, ο Wilander θα είναι υπεύθυνος και για το εκπαιδευτικό υλικό που αφορά στο τένις, στον τομέα Betting Resources της στοιχηματικής ιστοσελίδας της Pinnacle. Ήδη, μάλιστα, έχει γράψει μια σε βάθος ανάλυση για το φετινό Australian Open, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες.

 

Έμφαση στις υψηλές επιδόσεις”

H CEO της Pinnacle, Paris Smith, ανέφερε σχετικά με την ιστορική συμφωνία της στοιχηματικής εταιρείας: “Με χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με τον Mats. Αυτή η κίνηση περιέχει την έμφαση που δείχνει η Pinnacle στις υψηλές επιδόσεις. Είτε πρόκειται για τα προϊόντα μας είτε για τους ανθρώπους που εκπροσωπούν την εταιρεία μας, θέλουμε το καλύτερο των καλύτερων”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.