Επίσημος συνεργάτης της αγγλικής FA η Ladbrokes

Η εταιρία στοιχημάτων  Ladbrokes αποτελεί πλέον τον επίσημο συνεργάτη στοιχήματος της FA (Football Association), της Αρχής ρύθμισης και διοργάνωσης ποδοσφαιρικών αγώνων στην Αγγλία. Η συμφωνία θα τεθεί επίσημα σε ισχύ τον Αύγουστο και περιλαμβάνει δραστηριότητες που αφορούν στην εθνική ομάδα της Αγγλίας και στη διεξαγωγή του FA Cup.

 

Οι όροι της συμφωνίας, μάλιστα, θα ενισχύσουν σημαντικά την παρουσία της Ladbrokes στα αγγλικά γήπεδα. Πέρα από την αυξημένη προβολή που θα εξασφαλίσει η εταιρεία του στοιχήματος, θα αποκτήσει και δικαιώματα προσφοράς στοιχημάτων εντός του σταδίου του Wembley.

 

Ο Jim Mullen, CEO της Ladbrokes, δήλωσε για τη νέα συμφωνία: “To ποδόσφαιρο είναι το άγιο δισκοπότηρο των χορηγιών στον αθλητισμό. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά δικαιώματα που θα φέρουν την Ladbrokes στην καρδιά αυτού του πανέμορφου αθλήματος. Όταν ανέλαβα ως CEO πέρσι, ανακοίνωσα πως η φυσική εξέλιξη της Ladbrokes περνά από ένα σχέδιο που απαιτεί την αύξηση των εξόδων μας για το μάρκετινγκ, στους τομείς εκείνους που ενδιαφέρουν περισσότερο τους πελάτες μας. Το να είμαστε στην καρδιά του αγγλικού ποδοσφαίρου είναι ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου. Ενδιαφερόμαστε πολύ να επενδύσουμε εκεί που γνωρίζουμε πως μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και αυτή η συμφωνία ενδυναμώνει το πάθος για τον αθλητισμό που είναι εμφανές στη Ladbrokes”.

 

Η Ladbrokes είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων της Αγγλίας και από τις πιο παλιές επίσης ιδρύθηκε το 1886 και διαδικτυακά λειτούργησε το 2000.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.