Συμφωνία χορηγίας με την εταιρία στοιχημάτων Betshop συζητά ο ΕΣΑΚΕ

Ο ΕΣΑΚΕ αναζητά νέο χορηγό για τη Basketball League, μετά τη λήξη της συμφωνίας χορηγίας της εταιρίας στοιχημάτων Stoiximan, και όπως φαίνεται τα πρώτα βήματα έχουν ήδη γίνει! Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μάλιστα, και ο νέος πιθανός χορηγός θα προέρχεται από τον χώρο του online στοιχήματος.

Αναλυτικότερα, τα δημοσιεύματα θέλουν τον ΕΣΑΚΕ να βρίσκεται σε συζητήσεις με την εταιρία στοιχημάτων Betshop, μία από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην ελληνική αγορά online στοιχήματος.

 

Κοντά στη συμφωνία με τη Betshop

Προς το παρόν, βέβαια, δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες για την εξέλιξη των συζητήσεων ή για τη χορηγία που ενδεχομένως προσφέρει η Betshop. Ωστόσο, κατά τη γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ ενημερώθηκαν οι 14 ομάδες του πρωταθλήματος, οι οποίες έχουν δώσει την έγκρισή τους, προκειμένου να συνεχιστούν οι συζητήσεις.

Έτσι, το ενδεχόμενο να αποτελέσει η Betshop τον χορηγό του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ είναι αρκετά πιθανό, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ο ΕΣΑΚΕ αποκλείει συνεργασίες και με άλλες εταιρίες που ενδιαφέρονται, όπως ο ΟΠΑΠ.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, μια νέα χορηγία για τη Basketball League αναμένεται να δώσει σημαντική ανάσα στις ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, καθώς τα έσοδά τους μέσω της χορηγίας θα αυξηθούν αρκετά.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.