Χορηγός της Football League ο Stoiximan

Λίγες ημέρες πριν το 2016 αποτελέσει παρελθόν, ο Stoiximan ανακοίνωσε μία ακόμη χορηγία του προς τον ελληνικό αθλητισμό. Πρόκειται για μια ακόμη χορηγία που έρχεται την καταλληλότερη στιγμή, καθώς η ελληνική Football League έψαχνε εναγωνίως για χορηγό που θα εξασφάλιζε τη βιωσιμότητά της. Την ίδια σανίδα σωτηρίας, άλλωστε, πρόσφερε ο Stoiximan και στην basket League πριν μερικούς μήνες.

 

H στοιχηματική εταιρία Stoiximan, λοιπόν, είναι ο νέος μεγάλος χορηγός της Football League, η οποία μετονομάζεται πλέον σε Stoiximan.gr Football League. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές εξασφαλίζει την απαραίτητη οικονομική ενίσχυση στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, καθώς και δεκάδες ευκαιρίες προβολής του Stoiximan σε κάθε πόλη της Ελλάδας.

 

Ο κ. Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του ΔΣ του Stoiximan, δήλωσε σχετικά: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με τη Footbal League και την χορηγία της “Stoiximan.gr Football League”. Στη Stoiximan έχουμε αναλάβει έμπρακτα τη δέσμευση ενίσχυσης του ελληνικού Αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα. Σε αυτό το πνεύμα, σήμερα απλώνουμε τη χορηγική μας ομπρέλα, προσφέροντας τα οφέλη της σε αυτούς που σχεδιάζουν να πρωταγωνιστήσουν στο καλύτερο αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στόχος μας είναι η αναβάθμιση του προϊόντος, η βελτίωση των υποδομών, ιδιαίτερα για τις ομάδες της επαρχίας που την έχουν περισσότερο ανάγκη, και η ενίσχυση των ανταγωνιστικών δυνατοτήτων του Πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League σε κάθε επίπεδο".  

 

Η συνεργασία των δύο πλευρών, μάλιστα, θα επεκταθεί και στις κοινωνικές δράσεις. Όπως δήλωσε ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας του Stoiximan, οι κοινωνικές δράσεις απαιτούν συνεργασία: Αναλυτικότερα, ο κ. Κωνσταντόπουλος, δήλωσε: "Στη Stoiximan πιστεύουμε ακράδαντα, και το αποδεικνύουμε σε κάθε μας χορηγική σχέση, στη σύνδεση των συνεργασιών μας με κοινωνικές δράσεις στο πλαίσιο του εκτεταμένου μας προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας. Αυτό θα πραγματοποιήσουμε και στη συνεργασία με τη Football League, με την έμφαση να δίνεται στην ελληνική επαρχία. Καλωσορίζουμε την Football League στην χορηγική μας οικογένεια".



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.