Ο Mark Wahlberg πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό σποτ της ιστοσελίδας στοιχήματος Ladbrokes

H ιστοσελίδα στοιχήματος Ladbrokes λάνσαρε πρόσφατα ένα ολοκαίνουργιο διαφημιστικό σποτ, το οποίο έχει αέρα από Hollywood, καθώς σε αυτό πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός Mark Wahlberg! Ο πρωταγωνιστής ταινιών όπως το Ted και το The Departed προωθεί τις υπηρεσίες της Ladbrokes σε ένα νέο διαφημιστικό σποτ, το οποίο είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, αφού εντυπωσιάζει με τα ειδικά εφέ του.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Ladbrokes ονομάζεται “Ladbroke it” και έχει ξεκινήσει ήδη να προβάλλεται στην Αυστραλία, όπου γυρίστηκε και το σποτ. Σκοπός της είναι να τονίσει τη δράση και τις συγκινήσεις του στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών και, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, ο Wahlberg ήταν ο καταλληλότερος πρωταγωνιστής.

 

Το νέο διαφημιστικό σποτ της Ladbrokes

Το νέο σποτ της Ladbrokes γυρίστηκε πέρσι στην Αυστραλία, κατά τη διάρκεια ταξιδιού που πραγματοποίησε εκεί ο Mark Wahlberg. Μερικούς μήνες αργότερα, ξεκίνησε να προβάλλεται στα τηλεοπτικά δίκτυα και στα social media της χώρας, όπου προωθεί τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Ladbrokes, στον τομέα του online στοιχήματος και του online καζίνο.

Το σποτ διαρκεί μόλις μερικά δευτερόλεπτα και ο Wahlberg πρωταγωνιστεί μπροστά σε ένα φόντο εκρήξεων και δράσης, κρατώντας στο χέρι του το λογότυπο της Ladbrokes. Σίγουρα δεν πρόκειται για κάποια χολιγουντιανή υπερπαραγωγή, αλλά οι υπεύθυνοι κατάφεραν να περάσουν το μήνυμά τους, μέσω ενός από τους μεγαλύτερους αστέρες του Hollywood.

Οι υπεύθυνοι, τέλος, δεν έχουν ανακοινώσει αν η συνεργασία τους με τον Wahlberg θα συνεχιστεί και σε νέα σποτ ή άλλες προωθητικές ενέργειες.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.