Η Bodog συγχαίρει την Arsenal

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Bodog, επίσημη συνεργάτης του online στοιχήματος της Arsenal για την ασιατική αγορά, συνεχάρη επίσημα την αγγλική ομάδα για την κατάκτηση του αγγλικού κυπέλλου. Η εταιρεία online στοιχήματος, η οποία υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Arsenal τον Αύγουστο του 2013, συνεχίζει την παράδοση που τη θέλει να φέρνει τύχη στις ομάδες με τις οποίες συνεργάζεται και η Arsenal κατέκτησε το κύπελλο, σε έναν τελικό που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως ο καλύτερος των τελευταίων ετών.

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, μάλιστα, η Bodog μίσθωσε κινηματογραφικές αίθουσες σε πόλεις ολόκληρης της Ασίας, ώστε οι λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν τον τελικό ζωντανά.

H Βodog ιδρύθηκε το 1994 και από τότε στέκεται άξια απέναντι στις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σε αθλήματα,στοιχήματα αλλά και παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bodog και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bodog ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.