Συνεχίζεται η συνεργασία της στοιχηματικής Ladbrokes με το διαφημιστικό πρακτορείο Neverland

Η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με το διαφημιστικό πρακτορείο Neverland, το οποίο είχε αναλάβει μια από τις πιο καλύτερες καμπάνιες της: εκείνη του φετινού EURO, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Το αγγλικό πρακτορείο θα αναλάβει και μελλοντικές καμπάνιες της Ladbrokes, που θα λανσαριστούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία.

Άλλωστε, η διαφημιστική καμπάνια του EURO κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά και τιμητικές διακρίσεις, χάρη στην πρωτοτυπία της και τα αισιόδοξα μηνύματα που περνούσε. Αποτέλεσε, λοιπόν, την καλύτερη αιτία για να συνεχίσουν οι δύο πλευρές τη συνεργασία τους.

 

Η συνεργασία της Ladbrokes με το Neverland

Το διαφημιστικό πρακτορείο Neverland επιλέχθηκε την άνοιξη του 2021 ως το πρακτορείο που θα αναλάβει τη διαφημιστική προβολή της Ladbrokes από την ιδιοκτήτρια εταιρεία Entain. Πολύ σύντομα, προέκυψε η διαφημιστική καμπάνια “This Time We Play Together”, η οποία γιόρταζε το γεγονός ότι οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να βρεθούν ξανά μαζί στα γήπεδα της Ευρώπης.

Η συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια, η οποία βασίστηκε κατά κύριο λόγο σε ένα τηλεοπτικό σποτ, έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ παράλληλα έλαβε και τιμητικές διακρίσεις από τη διαφημιστική βιομηχανία του Ηνωμένου Βασίλειου.

Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που το Neverland θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τη Ladbrokes, αναλαμβάνοντας όλες τις βασικές καμπάνιες της, σε συνεργασία με την 7Stars, την εταιρεία που έχει αναλάβει τον διαφημιστικό σχεδιασμό της στοιχηματικής εταιρείας. Οι υπεύθυνοι και των δύο πλευρών δήλωσαν ευχαριστημένοι με την ανανέωση της συνεργασίας και, παρόλο που δεν αποκάλυψαν τα σχέδιά τους για μελλοντικές καμπάνιες, δεσμεύθηκαν να διατηρήσουν την ίδια υψηλή ποιότητα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.