Χορηγία της Titanbet στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η εταιρία στοιχημάτων Titanbet υπέγραψε την πρώτη της συμφωνία χορηγίας στην Αγγλία, με το Kempton Park Racecourse. Σύμφωνα με αυτή, η εταιρεία του online στοιχήματος θα σπονσοράρει τρία γεγονότα του ιπποδρόμου, με το πρώτο να διεξάγεται ήδη. Το επόμενο θα λάβει χώρα στις 21 Οκτωβρίου και το τρίτο στις 4 Νοεμβρίου και όλα τους θα προσφέρουν ευκαιρίες προβολής στην Titanbet, αλλά και δυνατότητα εκμετάλλευσης προσφορών στα μέλη της.

 

Αναλυτικότερα, τα μέλη της ιστοσελίδας online στοιχήματος θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τις ιπποδρομίες, αλλά και να εκμεταλλευτούν αποκλειστικές προσφορές στα στοιχήματά τους.

H Titanbet είναι από τις νέες στοιχηματικές εταιρίες στο χώρο στου στοιχήματος και προσφέρει πάνω από 20 αθλήματα για στοίχημα από όλο τον κόσμο,ειδικά στοιχήματα αλλά και πολλά παιχνίδια όπως καζίνο,πόκερ και πολλά άλλα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Titanbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Titanbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.