Νέα χορηγία στο μπέιζμπολ για το στοιχηματικό app της Entain στις ΗΠΑ

Η εταιρεία στοιχημάτων Entain (ιδιοκτήτρια των Ladbrokes και Coral μεταξύ άλλων) δραστηριοποιείται νόμιμα και στις ΗΠΑ, μέσω της συνεργασίας της με την MGM Resorts, από την οποία έχει προκύψει το στοιχηματικό app BetMGM. Το BetMGM έχει έντονη παρουσία σε αρκετές από τις Πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα και έχει ανακοινώσει ουκ ολίγες χορηγίες προς τον αθλητισμό.

Η πιο πρόσφατη από τις χορηγίες της Entain στις ΗΠΑ είναι αυτή προς την ομάδα μπέιζμπολ των Pittsburgh Pirates. Το στοιχηματικό app BetMGM της Entain θα αποτελεί χορηγό της ομάδας και θα έχει ευκαιρίες προβολής στο γήπεδο, αλλά και στα ψηφιακά κανάλια των Pirates.

 

H πιο πρόσφατη χορηγία της Entain στις ΗΠΑ

Μέσω του BetMGM, η Entain έχει ανακοινώσει αρκετές χορηγίες προς τον αμερικανικό αθλητισμό. Για παράδειγμα, είναι χορηγός του LPGA στο γκολφ, των Detroit Tigers στο μπέιζμπολ και σε άλλες ομάδες και διοργανώσεις. Η πιο πρόσφατη από τις χορηγίες της αφορά στην ομάδα των Pittsburgh Pirates, η οποία εδρεύει στην Πολιτεία της Pennsylvania, μια από τις πιο επικερδείς αγορές για το BetMGM στις ΗΠΑ.

Χάρη στη νέα χορηγία, το app BetMGM της Entain θα αποκτήσει νέες ευκαιρίες προβολής, όχι μόνο στο στάδιο των Pirates, αλλά και στα ψηφιακά τους κανάλια, καθώς και στις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων τους. Συγκεκριμένα, το λογότυπο BetMGM θα βρίσκεται στις διαφημιστικές πινακίδες και στους πίνακες ανακοινώσεων του γηπέδου, στα social media της ομάδας και στις τηλεοπτικές μεταδόσεις των εντός έδρας αγώνων της.

Τη νέα χορηγία σχολίασε και ο CRO του BetMGM, Matt Prevost: “Το BetMGM αποδείχθηκε εξαιρετικά επιτυχημένο στην Pennsylvania, από τότε που το λανσάραμε, τον Δεκέμβριο του 2020. Η ενίσχυση της παρουσίας μας στην Πολιτεία, σε συνεργασία με τους Pirates, είναι βασική μας προτεραιότητα και ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους παθιασμένους φιλάθλους του Pittsburgh αποκλειστικές προσφορές και προνόμια που δε θα συναντήσουν πουθενά αλλού”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.