Χορηγός του 5ου Διεθνή Μαραθωνίου Ρόδου η εταιρεία στοιχήματος Interwetten

Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκε μία ακόμη κορυφαία αθλητική διοργάνωση στον ελληνικό χώρο. Πρόκειται για τον 5ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου, ο οποίος διεξήχθη με τη χορηγία της εταιρείας στοιχήματος Interwetten. Στον Μαραθώνιο, ο οποίος διήρκεσε τρεις ημέρες, συμμετείχαν αθλητές από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης ήταν σίγουρα απαιτητικό, αλλά χιλιάδες αθλητές από όλον τον κόσμο, όχι μόνο συμμετείχαν, αλλά και διακρίθηκαν.

 

Μαραθώνιος με τη χορηγία της Interwetten

Και ο φετινός Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου διοργανώθηκε από Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την αστική µη κερδοσκοπική εταιρεία “Μαραθώνιος Ρόδου”, με την υποστήριξη του Δήµου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.. Στη διοργάνωση συνεισέφεραν και αρκετοί χορηγοί από τον ιδιωτικό τομέα, ανάμεσα στους οποίους και η στοιχηματική εταιρεία Interwetten.

Ο 5ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου, τέλος, φέρει την πιστοποίηση των ΣΕΓΑΣ, IAAF και Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS.

 

Μία ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση

Ο 5ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου ολοκληρώθηκε την 1η Μαΐου και για μια ακόμη φορά η διοργάνωση κρίθηκε άψογη και ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Οι συμμετέχοντες συμμετείχαν σε μαραθώνιο, ημιμαραθώνιο και αγώνες δρόμου, ενώ διεξήχθησαν και παράλληλες εκδηλώσεις για τους θεατές, αλλά και για σχολεία της περιοχής.

Να σας θυμίσουμε ότι η νόμιμη ιστοσελίδα Interwetten αποτελεί και μεγάλο χορηγό της ετήσιας αθλητικής διοργάνωσης Spetsathlon όπου συμμετέχει και με δική της ομάδα σημειώνοντας μάλιστα και μεγάλες διακρίσεις.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη