Αλλάζει το live στοίχημα νέα συνεργασία με τη Formula 1!

Η Formula 1 αποφάσισε να άρει το εμπάργκο στις σχέσεις της με εταιρίες που σχετίζονται με τον online στοιχηματισμό και προχώρησε σε μια νέα συμφωνία, που δεν περιλαμβάνει μόνο χορηγία, αλλά και ένα εύρος υπηρεσιών που θα αλλάξει προς το καλύτερο το live στοίχημα σε αγώνες μονοθέσιων! Αναλυτικότερα, η Formula 1 κατέληξε σε συμφωνία χορηγίας και συνεργασίας με την εταιρία Interregional Sports Group (ISG), χάρη στην οποία οι παίχτες του στοιχήματος θα αποκτήσουν αναλυτικότερα στατιστικά και δεδομένα, αλλά και νέες ευκαιρίες live στοιχηματισμού.

Η ISG, άλλωστε, συνεργάζεται στενά με την εταιρεία Sportradar, η οποία είναι γνωστή για το πλήθος στατιστικών και δεδομένων που προσφέρει σε πραγματικό χρόνο, σε αγώνες διαφορετικών αθλημάτων. Χάρη σε αυτά τα στοιχεία, λοιπόν, οι ιστοσελίδες στοιχήματος που συνεργάζονται με την ISG θα μπορούν να αυξήσουν τις δυνατότητες live στοιχηματισμού στη Formula 1.

 

Τι σημαίνει για τους παίχτες η νέα συμφωνία με τη Formula 1;

Η νέα συνεργασία ανάμεσα στη Formula 1 και την ISG ωφελεί και τις δύο πλευρές. Από τη μία, η Formula 1 θα αποκτήσει ένα πλήθος νέων δεδομένων και στατιστικών κατά τη διάρκεια των αγώνων της, φέρνοντας τους τηλεθεατές ακόμη πιο κοντά στη δράση. Από την άλλη, η ISG θα αποκτήσει δικαιώματα προβολής, αλλά και τη δυνατότητα να μοιράζει τα στατιστικά και τα δεδομένα της Formula 1 σε εταιρίες στοιχήματος, με τις οποίες συνεργάζεται.

Το τελευταίο σημείο είναι και το πιο σημαντικό για τους παίχτες του στοιχήματος. Οι εταιρίες στοιχημάτων που συνεργάζονται με την ISG θα μπορούν να μεταδίδουν τα στατιστικά αυτά, αλλά και να τα χρησιμοποιούν, προκειμένου να προσφέρουν νέες αγορές στοιχηματισμού κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες των εταιριών αυτών θα αποκτήσουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες live στοιχηματισμού.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.