Χορηγός του Royal Windsor Racecourse η Unibet

Η Unibet προχώρησε σε συμφωνία με το βρετανικό ιππόδρομο Royal Windsor Racecourse, η οποία καθιστά την εταιρεία του online στοιχήματος χορηγό του για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Αναλυτικότερα, η Unibet θα είναι ο επίσημος χορηγός των επόμενων 20 αγώνων του ιπποδρόμου, ενώ θα σπονσοράρει και τα πρωταθλήματα Windsor 's Owners και Trainers & Jockeys.

 

Όπως φαίνεται, η εταιρεία του online στοιχήματος έχει πάρει αρκετά σοβαρά την ενασχόλησή της με τις ιπποδρομίες, κάτι που έγινε φανερό και σχετικά πρόσφατα, με το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας της για στοιχήματα σε αυτές.

H Unibet είναι σουηδικής καταγωγής και θεωρείται από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων στην Ευρώπη,στην Ελλάδα πάντως δεν διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας προς το παρόν.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη