Τη γνώμη των φιλάθλων για τις στοιχηματικές χορηγίες ζητά η Αϊντχόφεν

Η ολλανδική ομάδα ποδοσφαίρου Αϊντχόφεν εξετάζει μια σειρά από προτάσεις για συνεργασία με στοιχηματικές εταιρείες, μέσω της διαδικασίας χορηγιών, αλλά πριν καταλήξουν στην τελική τους απόφαση, οι υπεύθυνοι θέλησαν να ζητήσουν και τη γνώμη των φιλάθλων. Ήδη, οι υπεύθυνοι έχουν στείλει μια σειρά από ερωτηματολόγια σε φιλάθλους της ομάδας, αναφέροντας πως θα ήθελαν τη γνώμη τους για ένα θέμα που θεωρείται ακόμη γκρίζα περιοχή στην Ολλανδία.

Προς το παρόν, πάντως, οι αντιδράσεις των φιλάθλων φαίνονται επιφυλακτικές προς ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ωστόσο, τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει η ομάδα είναι αρκετά.

 

Το… γκάλοπ της Αϊντχόφεν για τις στοιχηματικές χορηγίες

Οι υπεύθυνοι της ολλανδικής ομάδας ξεκαθάρισαν από την πρώτη στιγμή (όταν επιτράπηκε η δυνατότητα συνεργασίας ανάμεσα σε ολλανδικές ομάδες και στοιχηματικές εταιρείες) ότι η γνώμη των φιλάθλων μετρά και έχουν ήδη αποστείλει κάποια ερωτηματολόγια στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Στα ερωτηματολόγια αυτά υπάρχουν ερωτήσεις για την προβολή των εταιρειών στοιχήματος στο γήπεδο, αλλά και για τυχόν προωθητικές ενέργειες που θα μπορούν να διοργανώνουν οι νέοι χορηγοί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Eindhovens Dagblad, πάντως, οι ερωτήσεις του ερωτηματολογίου δεν είναι υποθετικές, αφού η Αϊντχόφεν έχει ήδη δεχθεί μια πρόταση χορηγίας από στοιχηματική εταιρεία (η οποία δεν κατονομάζεται), ύψους 1 με 1,5 εκατομμυρίου ευρώ ανά έτος.

 

Οι αντιδράσεις των φιλάθλων

Αν λάβουμε υπόψη μας τις πρώτες αντιδράσεις των φιλάθλων, πάντως, η υποδοχή μιας συμφωνίας χορηγίας με εταιρεία στοιχήματος θα αντιμετωπιστεί με επιφυλάξεις. Ο πρόεδρος της Ένωσης Υποστηρικτών της Αϊντχόφεν, Harrie Timmermans, ανέφερε ότι το θέμα συζητήθηκε και πως, ενώ η εισροή χρημάτων στα ταμεία της ομάδας είναι καλοδεχούμενη, δε σημαίνει πως κάθε συμφωνία που φέρνει χρήματα είναι καλή για την ομάδα και τους φιλάθλους.

Σε κάθε περίπτωση, η Αϊντχόφεν (μα και άλλες ολλανδικές ομάδες, όπως οι Άγιαξ και Φέγενορντ, που επίσης φημολογείται ότι έχουν δεχθεί παρόμοιες προτάσεις) θα είναι σε θέση να συνεργαστεί με οποιαδήποτε νόμιμη εταιρεία στοιχήματος, αφού οι Ολλανδοί θα νομιμοποιήσουν το online στοίχημα από την 1η Ιουλίου του 2020.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.