Χορηγός της Γουέστ Μπρομ η Coral

Η στοιχηματική εταιρία Coral προχώρησε σε νέα συμφωνία χορηγίας με την ομάδα της αγγλικής Premier League, Γουέστ Μπρομ, η οποία την καθιστά επίσημο συνεργάτη του στοιχήματος. Η συμφωνία χορηγίας έχει ισχύ τριών ετών και, χάρη σε αυτή, το λογότυπο της εταιρείας του στοιχήματος θε εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στο γήπεδο της Γουέστ Μπρομ, στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και σε αυτόν των συνεντεύξεων.

 

Παράλληλα, κερδισμένοι από τη νέα συμφωνία θα βγουν και οι οπαδοί της Γουέστ Μπρομ, οι οποίοι σύντομα θα είναι σε θέση να εκμεταλλεύονται αποκλειστικές προσφορές, από τον υπολογιστή και το κινητό τους. Κάθε παίχτης του στοιχήματος, τέλος, θα μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό “Coral Player of the Month Award” και να ψηφίζει τον καλύτερο παίχτη της Γουέστ Μπρομ.

 

Ο επικεφαλής του τομέα δημοσίων σχέσεων της Coral, Simon Clare, τέλος, δήλωσε για τη νέα συμφωνία: “Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που θα συνδέσουμε το όνομα της Coral με μια ομάδα της Premier League που διαθέτει τέτοια Ιστορία και κληρονομιά. Ανυπομονούμε να προβάλλουμε τις πρωτοποριακές και δημοφιλείς υπηρεσίες στοιχήματος στους οπαδούς της Γουέστ Μπρομ και θέλουμε να ευχηθούμε τα καλύτερα στην ομάδα για την τρέχουσα σεζόν”.

 

Η Coral αν και είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου δεν ανήκει στις νόμιμες της Ελλάδος καθώς δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.