Νέα κοινωνική πρωτοβουλία από την εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power Power BetFair

Η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power BetFair έγινε μία από τις ιδρύτριες μιας νέα κοινωνικής πρωτοβουλίας, που έχει σκοπό να προωθήσει την ισότητα και την ποικιλομορφία. Πρόκειται για την πρωτοβουλία All-in Diversity Project, η οποία είναι μη κερδοσκοπική και αφορά στη βιομηχανία του στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών ανά τον κόσμο.

Αναλυτικότερα, η πρωτοβουλία All-in Diversity Project θα εστιάζει στην προώθηση της ποικιλομορφίας, της ισότητας και της ισότιμης ένταξης, στον παγκόσμιο τομέα στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών.

 

Συνιδρύτρια και χορηγός

Η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power BetFair συγκαταλέγεται στις εταιρείες που ίδρυσαν τη νέα αυτή κοινωνική πρωτοβουλία και θα αποτελέσει χορηγό της από τα πρώτα της ήδη βήματα. Στο πλαίσιο της ενασχόλησής της, η Paddy Power BetFair θα συμμετέχει στην οργάνωση και πραγματοποίηση μιας ανοιχτής συζήτησης, σχετικά με την ποικιλομορφία στη βιομηχανία του στοιχήματος, με σκοπό να δημιουργηθούν κανόνες και πρότυπα στον συγκεκριμένο τομέα.

Με τη στήριξη της στοιχηματικής εταιρείας και των υπόλοιπων εταίρων, μάλιστα, η πρωτοβουλία θα παρέχει ενημέρωση για την πρόοδό της σε ετήσια βάση, θα σημειώνει τις επιτυχίες και τις προκλήσεις που εμφανίζονται στον τομέα της αγοράς στοιχήματος και θα συνιστά τις καλύτερες πρακτικές στις εταιρείες στοιχημάτων ανά τον κόσμο. Κύριοι άξονες του All-in Diversity Project είναι η διεύθυνση των εταιρειών, οι εσωτερικοί τους κανονισμοί, οι πρακτικές προσλήψεων, ο ίσος μισθός, οι κανόνες ανθρώπινου δυναμικού, οι υποσυνείδητες προκαταλήψεις και οι πρακτικές μάρκετινγκ.

 

“Μεγαλύτερη ποικιλομορφία, καλύτερες επιδόσεις”

Για τη νέα κοινωνική πρωτοβουλία μίλησε η Sally Cairns, εκπρόσωπος της Paddy Power BetFair, η οποία δήλωσε: “Τον Μάρτιο του 2017, λανσάραμε την πρώτη σχετική με την ποικιλομορφία και την ένταξη πρωτοβουλία μας, το Fair Game. Σκοπός της ήταν να προωθήσει ένα ποικιλόμορφο εργασιακό δυναμικό. Πιστεύουμε ότι η ανάγκη της βιομηχανίας στοιχήματος για μεγαλύτερη ποικιλομορφία δεν αφορά μόνο στους τύπους. Πιστεύουμε ότι εργασιακές ομάδες με εύρος πλούσιων και ποικιλόμορφων απόψεων έχουν αυξημένες επιδόσεις στον τομέα της επίλυσης προβλημάτων, της καινοτομίας και της δημιουργίας βελτιωμένων προϊόντων για τους πελάτες”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.