Χορηγός της Essex Country Cricket Club η Unibet

Η Unibet ανακοίνωσε μια νέα συμφωνία χορηγίας, η οποία δεν αφορά στο εξαιρετικά δημοφιλές ποδόσφαιρο, αλλά στο κρίκετ. Η εταιρία του online στοιχήματος, λοιπόν, επεκτείνεται και στο συγκεκριμένο άθλημα (που μπορεί στην Ελλάδα να είναι σχεδόν ανύπαρκτο, αλλά στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι εξαιρετικά δημοφιλές) και αποτελεί πλέον τον χορηγό της ομάδας Essex Country Cricket Club (Essex CCC).

 

Η συμφωνία χορηγίας της Unibet προς την ομάδα του Essex έχει διάρκεια δύο ετών και καθιστά την εταιρεία επίσημο συνεργάτη του στοιχήματος της ομάδας. Η Unibet θα έχει παρουσία και στην έδρα της ομάδας, στο στάδιο Essex County Ground. Ένα Land Rover στα χρώματα της Unibet, μάλιστα, θα μοιράζει στους παρευρισκόμενους δωρεάν στοιχήματα και δώρα, στα διαλείμματα των αγώνων!

 

Οι οπαδοί της Essex CCC, τέλος, που θα διατηρούν λογαριασμό στη Unibet θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν αρκετές αποκλειστικές προσφορές, ενώ θα έχουν στη διάθεσή τους και αρκετές στοιχηματικές αγορές σε κάθε αγώνα της ομάδας τους, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Ο Chris Watson, διευθυντής μάρκετινγκ στη Unibet UK, τέλος, δήλωσε σχετικά: «Ως επίσημοι συνεργάτες του στοιχήματος της ομάδας, ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους οπαδούς της Essex CCC μια ποικιλία πρωτότυπων και μοναδικών στοιχημάτων, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα στοιχηματισμού κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα».

Η Unibet ιδρύθηκε το 1997 και το 1999 δημιούργησε και την ιστοσελίδα στοιχήματός της,έχει βραβευτεί τρεις φορές ως η καλύτερη εταιρία της χρονιάς.Παρολαυτά δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος καθώς δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.