Χορηγός του Euro 2020 στο χάντμπολ η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet

Η εταιρεία στοιχημάτων Kindred, ιδιοκτήτρια της στοιχηματικής ιστοσελίδας Unibet, υπέγραψε μια νέα και σημαντική χορηγία προς τον ευρωπαϊκό αθλητισμό. Πρόκειται για μια συμφωνία που επετεύχθη με την EHF (European Handball Federation) και καθιστά τη Unibet επίσημη χορηγό του Euro 2020 στο χάντμπολ, που θα διεξαχθεί στην Αυστρία, από τις 9 έως τις 26 Ιανουαρίου.

Η Unibet θα είναι μία από τις 8 επίσημες χορηγούς της διοργάνωσης, αφού εξασφάλισε το τελευταίο πακέτο χορηγίας που διέθεσε η EHF. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ενίσχυσαν τον χορηγικό τους ρόλο στο γυναικείο χάντμπολ.

 

Η νέα χορηγία της Unibet προς το ευρωπαϊκό χάντμπολ

Χάρη στη συμφωνία της Unibet με την EHF, η στοιχηματική ιστοσελίδα αποτελεί έναν από τους 8 επίσημους χορηγούς του Euro 2020. To λογότυπό της θα βρίσκεται σε περίοπτη θέση στα γήπεδα της διοργάνωσης, ενώ θα εμφανίζεται και στις επίσημες ανακοινώσεις και στις προωθητικές ενέργειες της EHF. Κερδισμένοι από τη συμφωνία θα βγουν και όσοι στοιχηματίζουν στη Unibet, αφού θα έχουν στη διάθεσή τους άφθονες επιλογές στοιχηματισμού, επίσημα στατιστικά και εικόνες, καθώς και κάποιες αποκλειστικές προσφορές και υπηρεσίες.

Παράλληλα, η Unibet θα αποτελέσει χορηγό και της αντίστοιχης διοργάνωσης του γυναικείου χάντμπολ, καθώς αποφάσισε να επεκτείνει τη χορηγία που είχε ξεκινήσει στα τέλη του 2018. Η αντίστοιχη διοργάνωση στις γυναίκες θα διεξαχθεί στις 3-20 Δεκεμβρίου του 2020.

 

Οι δηλώσεις των δύο πλευρών

Τη νέα συμφωνία χορηγίας σχολίασε ο Timothy Mastelinck, επικεφαλής του τομέα χορηγιών της Kindred: “Θέλουμε να προσφέρουμε στα μέλη της μια τίμια, διαφανή και ασφαλή εμπειρία στοιχηματισμού και να είμαστε βέβαιοι ότι θα προσέχουν, ώστε να στοιχηματίζουν υπεύθυνα”. Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας του EHF, Martin Hausleitner, δήλωσε: “Tο γεγονός ότι δόθηκαν και τα 8 πακέτα χορηγιών δείχνει ότι το χάντμπολ είναι ένα ελκυστικό πεδίο δραστηριότητας διαφορετικών εταιρειών και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη μεγαλύτερη διοργάνωση Euro του EHF έως σήμερα”.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη