Διαφημιστική καμπάνια για το EURO λάνσαρε η ιστοσελίδα στοιχημάτων Ladbrokes

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Ladbrokes έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για το φετινό EURO και πριν μερικές ημέρες λάνσαρε τη διαφημιστική της καμπάνια για τη διοργάνωση, η οποία εγκαινιάστηκε με ένα τηλεοπτικό σποτ. Το σποτ της Ladbrokes, μάλιστα, είναι διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει στο παρελθόν, καθώς δεν επικεντρώνεται στο στοίχημα, αλλά στο ποδόσφαιρο.

Το νέο τηλεοπτικό σποτ της Ladbrokes έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του στην αγγλική αγορά, ενώ παράλληλα είναι διαθέσιμο στα ψηφιακά κανάλια της ιστοσελίδας στοιχήματος στο διαδίκτυο. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία Neverland, η οποία ξεκίνησε να συνεργάζεται με τη Ladbrokes τον Μάρτιο του 2021 και αυτό είναι το πρώτο χαρακτηριστικό δείγμα της νέας διαφημιστικής κατεύθυνσης που έχει ακολουθήσει η ιστοσελίδα.

 

Το νέο διαφημιστικό σποτ της Ladbrokes για το EURO

Η νέα διαφήμιση της Ladbrokes ξεκινά με κοντινό πλάνο σε έναν ποδοσφαιριστή του EURO, που ετοιμάζεται να εκτελέσει πέναλτι. Οι θεατές ακούν τον ρυθμικό χτύπο της καρδιάς του, όσο ετοιμάζεται να εκτελέσει, αλλά όσο η κάμερα απομακρύνεται και το πλάνο μεγαλώνει, διαπιστώνουν ότι ο ήχος οφείλεται σε εκατοντάδες τύμπανα, που χτυπούν ρυθμικά οι θεατές από την εξέδρα. Σκοπός του σποτ είναι να συλλάβει την ανυπομονησία των φιλάθλων για το EURO (το οποίο καθυστέρησε ένα χρόνο) και σε αυτό δεν αναφέρονται οι υπηρεσίες της Ladbrokes.

Σκοπός των υπευθύνων, άλλωστε, ήταν να επικεντρωθούν στο ποδόσφαιρο και στην αγάπη που τρέφουν για αυτό οι φίλαθλοι. Η Ladbrokes, άλλωστε, είχε προαναγγείλει ότι πρωταγωνιστής στην καμπάνια της για το EURO δε θα είναι το στοίχημα, αλλά το ίδιο το ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του τομέα μάρκετινγκ της Ladbrokes, Stewart Townsend, είχε δηλώσει πρόσφατα: “Στην ουσία σκίσαμε το βιβλίο των κανόνων για μια στοιχηματική διαφήμιση και ακολουθήσαμε διαφορετική προσέγγιση. Οι διαφημίσεις διακόπτουν συνέχεια την εμπειρία των φιλάθλων και για αυτό το λόγο έπρεπε να δημιουργήσουμε περιεχόμενο που θα τους αρέσει, θα απολαμβάνουν και θα θέλουν να παρακολουθούν ξανά και ξανά”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.