Και επίσημα χορηγός της Basket League η εταιρία στοιχημάτων Betshop

Ο ΕΣΑΚΕ και η εταιρία στοιχημάτων Betshop ανακοίνωσαν πριν μερικές ημέρες τη σύναψη συμφωνίας χορηγίας προς το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Πλέον, η Betshop αποτελεί και επίσημα τον χορηγό της Basket League, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας που είχε στο παρελθόν ο ΕΣΑΚΕ με την εταιρεία στοιχημάτων Stoiximan.

Η χορηγία της Betshop ισχύει για τη σεζόν 2018-2019 και θα αποφέρει σημαντικά έσοδα στις ομάδες της Basket League. Παράλληλα, βέβαια, και η στοιχηματική εταιρία θα κερδίσει νέες ευκαιρίες προβολής, αφού το λογότυπό της θα κυριαρχεί στους αγώνες της διοργάνωσης.

Οι φήμες για την χορηγία της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Betshop προς την ελληνική Basket League, τέλος, ακούγονταν από τα μέσα Ιουλίου. Και μερικές ημέρες αργότερα, οι δύο πλευρές επισημοποίησαν με ανακοίνωσή τους τη συμφωνία.

 

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για τη χορηγία

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο ΕΣΑΚΕ προχώρησε σε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής:

“Η Basket League αποκτά νέο κεντρικό χορηγό που θα της προσδώσει ανανεωμένη δυναμική και θα αποτελέσει τον καλύτερο ‘σύμμαχο’ των ομάδων του πρωταθλήματος στην προσπάθεια τους να προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις στους Έλληνες φιλάθλους. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ ενέκρινε την προσφορά της BETSHOP.GR για την κεντρική χορηγία της Basket League για τη σεζόν 2018-19.

Μετά την διεξαγωγή της κλήρωσης, που έγινε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, με την έγκριση της προσφοράς της BETSHOP.GR, υλοποιείται έγκαιρα ο σχεδιασμός για την απρόσκοπτη διοργάνωση της Basket League και διευκολύνεται ο προγραμματισμός των ομάδων μας εν όψει της καινούργιας αγωνιστικής χρονιάς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, επίσης, ενέκρινε την τριετή ανανέωση της συνεργασίας με τον χορηγό ενέργειας της Basket League WATT+VOLT”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.