Χορηγός της Σάμροκ Ρόβερς η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power

H στοιχηματική εταιρεία Paddy Power έχει σημαντική χορηγική παρουσία στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα του Ηνωμένου Βασιλείου και όχι μόνο και η τελευταία της συνεργασία έρχεται να την ενισχύσει ακόμη περισσότερο! Πρόκειται για τη συνεργασία της στοιχηματικής εταιρείας με την ποδοσφαιρική ομάδα της Σάμροκ Ρόβερς, η οποία αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας και από τις τάξεις της έχουν ξεπηδήσει πολλοί παίχτες με διεθνείς καριέρες.

 

Επίσημος συνεργάτης του στοιχήματος

Η νέα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές καθιστά την Paddy Power επίσημο συνεργάτη του στοιχήματος για την ιρλανδική ομάδα. Εκτός από τις ευκαιρίες προβολής που θα φέρει στην στοιχηματική εταιρεία και τα χρηματικά ποσά που θα εξασφαλίσει για την ποδοσφαιρική ομάδα, περιλαμβάνει επίσης τη συνεργασία των δύο πλευρών σε ένα πλήθος πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η Σάμροκ Ρόβερς στην τοπική κοινωνία του Δουβλίνου.

 

Τα οφέλη προβολής

Η Paddy Power, από την άλλη, θα ωφεληθεί στον τομέα της προβολής της στο ιρλανδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Το λογότυπό της θα βρίσκεται πλέον στις φανέλες των ποδοσφαιριστών της Σάμροκ Ρόβερς, καθώς και στις διαφημιστικές πινακίδες της έδρας της ομάδας, στο Tallaght Stadium.

Παράλληλα, τα μέλη της Paddy Power θα μπορούν να επωφελούνται αποκλειστικών προσφορών που θα ανακοινώνονται για τους αγώνες της ομάδας.

 

“Ανυπομονούμε για τη συνεργασία μας”

Ο διευθυντής επικοινωνίας της Paddy Power δήλωσε σχετικά με τη νέα χορηγία: “Είμαστε χαρούμενοι που υπογράψαμε τη συνεργασία μας με τη Σάμροκ Ρόβερς. Πρόκειται για μια από τις πιο διάσημες ομάδες ποδοσφαίρου της Ιρλανδίας και ανυπομονούμε πολύ να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας μαζί της και να προσφέρουμε στους οπαδούς της μοναδικές ευκαιρίες στοιχηματισμού και αποκλειστικές προσφορές”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.