Χορηγός των αυστραλιανών Supercars η στοιχηματική εταιρεία Unibet

Η Unibet αποτελεί μία από εκείνες τις εταιρείες στοιχημάτων που δε διστάζει να επεκτείνει τη χορηγική δράση της και εκτός των συνηθισμένων (όπως το ποδόσφαιρο) και η νέα συμφωνία που υπέγραψε αποδεικνύει ακριβώς αυτό. Η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε πως θα αποτελέσει χορηγό του Virgin Australia Supercars Championship για τα επόμενα δύο χρόνια και πλέον επεκτείνεται και στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Αναλυτικότερα, η Unibet αποτελεί πλέον τον επίσημο συνεργάτη στοιχήματος του πρωταθλήματος Supercars της Αυστραλίας και θα αποκτήσει σημαντικές ευκαιρίες προβολής (και στο ολοκαίνουργιο πεδίο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, δεδομένης της χορηγικής προϊστορίας της Unibet).

 

Τα οφέλη της χορηγίας για τη Unibet

Η στοιχηματική εταιρεία Unibet θα ωφεληθεί σημαντικά από την προβολή που θα αποκτήσει, στις διαφημιστικές πινακίδες των διαδρομών των αγώνων, στις τηλεοπτικές και διαδικτυακές μεταδόσεις, αλλά και μέσω προωθητικών ενεργειών που θα πραγματοποιεί η διοργάνωση. Φυσικά, και η ίδια θα προχωρήσει σε αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη της, ενώ παράλληλα θα προχωρήσει σε δράσεις που θα έχουν στόχο να ενημερώσουν τους παίχτες του στοιχήματος για τις ιδιαιτερότητες του αθλήματος.

Η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών, τέλος, θα πραγματοποιηθεί με τον αγώνα Watpac Townsville 400, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

 

“Φανταστική πλατφόρμα παιχνιδιού”

Ο επικεφαλής μάρκετινγκ της Unibet, Julian Timmims, δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία της στοιχηματικής εταιρείας: “Η αυστραλιανή Unibet ανυπομονεί να συνεργαστεί με τα Supercars, ώστε να διαβεβαιώσει ότι οι οπαδοί είναι καλά ενημερωμένοι, όταν παρακολουθούν και στοιχηματίζουν στις αγαπημένες τους ομάδες και στους αγαπημένους τους οδηγούς. Βλέπουμε τα Supercars ως μια φανταστική πλατφόρμα παιχνιδιού που θα συναρπάσει τους παίχτες του στοιχήματος”.

Την χορηγία αυτήν την είχε ανακοινώσει η Unibet στις αρχές του Ιουλίου μαζί με την χορηγία προς το Warwickshire County Cricket Club.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.