Νέα χορηγία προς το αγγλικό ράγκμπι από την εταιρία στοιχημάτων Coral

Η εταιρία στοιχημάτων Coral ανακοίνωσε μια νέα χορηγία προς τον αγγλικό αθλητισμό. Πρόκειται για μια νέα συμφωνία με την Rugby Football League, η οποία περιλαμβάνει δύο διοργανώσεις του ράγκμπι: το Challenge Cup ανδρών και το Challenge Cup γυναικών.

Η χορηγία της Coral έχει διάρκεια δύο ετών και θα τεθεί επίσημα σε ισχύ στις 27 Ιουλίου του 2019, στην τελική ευθεία των δύο διοργανώσεων.

 

Η σημασία της χορηγίας στις δύο διοργανώσεις

Η στοιχηματική εταιρία Coral εξασφάλισε μια εξαιρετικά επικερδή χορηγία, χάρη στο Challenge Cup ανδρών και μπορεί να κερδίσει τεράστια προβολή, ειδικά κατά τη διάρκεια του τελικού, που μεταδίδεται ζωντανά από το BBC και αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς. Παράλληλα, όμως, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας αποφάσισαν να στηρίξουν και τη διοργάνωση των γυναικών.

Εκεί, όπως είναι φυσικό, οι ευκαιρίες προβολής του λογότυπου της Coral είναι λιγότερες. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας είναι ενθουσιασμένοι με την προοπτική να προβληθεί η Coral σε μια σχεδόν παρθένα αγορά, όπως αυτή του γυναικείου ράγκμπι.

Φυσικά, εκτός από την Coral και τις δύο διοργανώσεις, κερδισμένα από τη συμφωνία θα βγουν και τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας. Οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία, όσο πλησιάζουν οι δύο διοργανώσεις, να εκμεταλλεύονται αποκλειστικά στοιχήματα και προσφορές.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.