Επεκτείνεται η χορηγία της BetVictor στο σνούκερ

Η BetVictor ανακοίνωσε πως επεκτείνει τη συμφωνία χορηγίας προς το τουρνουά Welsh Open στο σνούκερ, για έναν ακόμη χρόνο. Η εταιρεία στοιχήματος που αποτέλεσε χορηγό της διοργάνωσης για την περίοδο 2013-2015 θα παραμείνει στη θέση του χορηγού και το 2016 και θα συνεισφέρει μεταξύ άλλων και στο έπαθλο του νικητή, το οποίο θα αγγίζει τα 442.300 ευρώ.

 

Από τη συμφωνία επέκτασης, βέβαια, δεν επωφελείται μόνο το κορυφαίο τουρνουά σνούκερ, αλλά και η ίδια η BetVictor που αποκτά τα τελευταία τρία χρόνια μοναδικές ευκαιρίες προβολής στη δημοφιλή διοργάνωση. Και, όπως κάθε χρόνο, θα επωφεληθούν και τα μέλη της ιστοσελίδας, τα οποία θα μπορούν να εκμεταλλευτούν αποκλειστικές προσφορές, στοιχηματίζοντας στις αναμετρήσεις της διοργάνωσης.

 

Ο Charlie McCann, επικεφαλής του τομέα επικοινωνίας της BetVictor, δήλωσε σχετικά: “Η τηλεοπτική κάλυψη του Welsh Open αποτελεί ένα εξαιρετικό όχημα για την προβολή της BetVictor ως μιας εταιρείας παγκοσμίου εμβέλειας και ανυπομονούμε για την εβδομάδα διεξαγωγής του τουρνουά”.

 

Ο Barry Hearn, από την άλλη, Πρόεδρος του ΔΣ του World Snooker, ανέφερε: “Η BetVictor αποτέλεσε χορηγό του Welsh Open για πρώτη φορά το 2013 και είμαστε κατευχαριστημένοι που εξακολουθούν να προσφέρουν την υποστήριξή τους για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια. Η τηλεοπτική κάλυψη του σνούκερ έχει αυξηθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια και το τουρνουά θα προσφέρει προβολή σε εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως”.

H BetVictor παρόλο που δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος λειτουργεί σε άλλες 160 χώρες με αριθμό πελατών που ξεπερνάει τις 500.000.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betvictor και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betvictor ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.