Ανανεώθηκε η χορηγία της Ladbrokes προς το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο

Η εταιρεία στοιχήματος Ladbrokes αποφάσισε να ανανεώσει τη συμφωνία χορηγίας της προς την Scottish Professional Football League (SPFL), τη διοργανώτρια Αρχή των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Σκωτίας. Η ανανέωση σημαίνει ότι η Ladbrokes θα παραμείνει χορηγός των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου έως το 2020.

Πρόκειται για μια άκρως θετική εξέλιξη για το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο, καθώς η υπάρχουσα συμφωνία με την στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes έχει αποτελέσει την πιο συμφέρουσα στην ιστορία του.

 

Οι λεπτομέρειες της νέας συμφωνίας

Αν και η νέα συμφωνία επέκτασης της χορηγίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, θεωρείται σίγουρη και αναμένεται να διατηρήσει την εταιρεία στοιχήματος Ladbrokes ως χορηγό της SPFL έως τουλάχιστον το 2020. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συμφωνία έχει αξία τουλάχιστον 5 εκατομμυρίων λιρών, ενώ περιλαμβάνει επιπλέον επενδύσεις στις διαφορετικές διοργανώσεις του σκωτσέζικου πρωταθλήματος.

Επιπλέον, η συμφωνία προβλέπει ότι, παρά το γεγονός ότι η Ladbrokes έχει πλέον συγχωνευθεί με την Coral, το σκωτσέζικο πρωτάθλημα θα εξακολουθεί να ονομάζεται Ladbrokes SPFL. Τέλος, το μόνο που μένει για να οριστικοποιηθεί και επίσημα η συμφωνία είναι να εγκριθεί από το ΔΣ της SPFL, κάτι που βέβαια θεωρείται δεδομένο.

Άλλωστε, το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο έχει ωφεληθεί τρομερά από τη συμφωνία χορηγίας με τη Ladbrokes. Το 2015, όταν ξεκίνησε η συνεργασία των δύο πλευρών, η διοργάνωση εξασφάλισε το ποσό των 4 εκατομμυρίων λιρών, το μεγαλύτερο στην ιστορία της από πλευράς χορηγιών.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη