Πιάνουν τόπο… οι χορηγίες της εταιρείας στοιχημάτων Interwetten

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για τους Έλληνες αθλητές που χορηγεί η εταιρεία στοιχημάτων Interwetten. Οι Νίκος Σημαντήρας, Κατερίνα Σάπαρη και Κατερίνα Γκιώνη κατάφεραν να διακριθούν στις διοργανώσεις των τελευταίων ημερών που συμμετείχαν.

Θυμίζουμε ότι η Interwetten αποτελεί χορηγό του Νίκου Σημαντήρα και της Κατερίνας Σάπαρη, ενώ και η Κατερίνα Γκιώνη έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την ομάδα της στοιχηματικής εταιρείας στο Spetses Mini Marathon.

 

Οι επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών

Αναλυτικότερα, ο Νίκος Σημαντήρας έλαβε μέρος στο OceanMan World Championship που διεξήχθη πριν μερικές ημέρες στην Ισπανία. Ο Έλληνας αθλητής κατέκτησε την τρίτη θέση σε έναν εξαιρετικά απαιτητικό αγώνα. Οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο τους συμμετέχοντες, καθώς υπήρξαν ακόμη και κύματα ύψους 2 μέτρων, κατά τη διάρκεια της διαδρομής των 9,3 χιλιομέτρων. Ο Νίκος Σημαντήρας, όμως, κατόρθωσε να κατακτήσει την τρίτη θέση, με χρόνο 1:53:49 και διαφορά μόλις 9 δευτερολέπτων από τον δεύτερο.

Στην ίδια διοργάνωση, και συγκεκριμένα στην κατηγορία Elite γυναικών, συμμετείχε και η Κατερίνα Γκιώνη. Μετά από την επιτυχία της στο Spetses Mini Marathon, όπου τερμάτισε πρώτη στο αγώνισμα κολύμβησης 3 χιλιομέτρων, η Ελληνίδα κολυμβήτρια τερμάτισε πρώτη στην Ισπανία.

Τέλος, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου, που διεξήχθη υπό την αιγίδα της ΕΟΤΡΙ, παράλληλα με το Μεσογειακό Κύπελλο Τριάθλου στο Λουτράκι, η Κατερίνα Σάπαρη τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κατηγορίας Elite γυναικών του Πανελληνίου και στην τρίτη του Μεσογειακού Κυπέλλου.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.