Χορηγός φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας στην Κύπρο η στοιχηματική εταιρία Meridianbet

Η Meridianbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, αλλά και της Κύπρου. Στη δεύτερη περίπτωση, μάλιστα, οι επιμέρους δραστηριότητές της είναι πολύ πιο έντονες, αφού έχει εμπλακεί στον τομέα των διοργανώσεων, των χορηγιών, αλλά και των φιλανθρωπιών. Πρόσφατα, μάλιστα, οι υπεύθυνοι της εταιρίας στοιχημάτων στην Κύπρο ανακοίνωσαν μια νέα χορηγία, όχι προς κάποια ομάδα, αλλά προς μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει αναθέσει στους ποδοσφαιριστές έξι μεγάλων ομάδων της Κύπρου να συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό και η Meridianbet αποτελεί χορηγό της, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

 

Χορηγία για καλό σκοπό από πλευράς Meridianbet

Η φιλανθρωπική πρωτοβουλία ονομάζεται Fantasy Kick Challenge και διοργανώνεται από την Cyprus Fantasy League, με τη χορηγία τηςιστοσελίδας στοιχημάτων Meridiabet. Στο πλαίσιο του Fantasy Kick Challenge, οι ποδοσφαιριστές καλούνται να πετύχουν έναν από τους τρεις στόχους που βρίσκονται μπροστά τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα από τα χρηματικά ποσά που αναγράφονται πάνω τους. Μόλις ολοκληρωθεί η σειρά των δοκιμασιών, το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση του έργου του Γκολ Στη Ζωή. Πρόκειται για τον πρώτο επίσημο φιλανθρωπικό φορέα των ποδοσφαιριστών της Κύπρου, ο οποίος βασίζεται στα αστέρια του αθλήματος, προκειμένου να ενημερώσει και να ενισχύσει όσους έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, τέλος, στο έργο του Γκολ Στη Ζωή μπορούν να συνεισφέρουν και όσοι συμμετάσχουν στο Cyprus Fantasy League. Η συμμετοχή των παιχτών συγκεντρώνει χρήματα για τους ίδιους σκοπούς και οι Κύπριοι μπορούν να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο στην συγκεκριμένη φιλανθρωπική πρωτοβουλία.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.