Δημοφιλείς στοιχηματικές αγορές στο UFC

Το UFC (Ultimate Fighting Championship) αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση μεικτών πολεμικών τεχνών στον κόσμο και - ειδικά τα τελευταία χρόνια - αποδεικνύεται εξαιρετικά δημοφιλές, χάρη στους σκληρούς αγώνες και το εντυπωσιακό θέαμα που προσφέρει. Φυσικά, δεν είναι δημοφιλές μόνο στους θεατές των αγώνων πολεμικών τεχνών, αλλά και στους παίχτες του στοιχήματος. Παράλληλα, πολλές online εταιρίες στοιχημάτων συμπεριλαμβάνουν αρκετές αγορές αγώνων του UFC - η Unibet, μάλιστα, έκανε πρόσφατα ένα βήμα παραπάνω, προχωρώντας σε συνεργασία με την ιδιοκτήτρια εταιρεία, η οποία την καθιστά επίσημο συνεργάτη του στοιχήματος για το UFC.

 

Οι διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές για το UFC δεν είναι μεν πολλές, αλλά παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όπως είναι λογικό, η δημοφιλέστερη είναι αυτή που ζητά από τους παίχτες να προβλέψουν το νικητή ενός αγώνα. Οι bookmakers ορίζουν τις αποδόσεις (το φαβορί έχει τη χαμηλότερη και το αουτσάιντερ την υψηλότερη) και οι παίχτες καλούνται να στοιχηματίσουν στον αθλητή που θα κερδίσει. Η συγκεκριμένη αγορά, όμως, δεν είναι η μόνη διαθέσιμη.

 

Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν και στο πώς θα κερδίσει ο νικητής τον αγώνα. Οι επιλογές τους είναι τρεις: με νοκ-άουτ, με υποταγή ή συγκεντρώνοντας περισσότερους βαθμούς. Κάθε τρόπος συνοδεύεται και από την ανάλογη απόδοση, ανάλογα με τις ικανότητες των παιχτών και τις πιθανότητες επαλήθευσης.

 

Τέλος, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν και στον αριθμό των γύρων ενός αγώνα. Οι σχετικές αγορές μπορεί να είναι δύο. Η πρώτη είναι το γνωστό και από άλλα αθλήματα over/under. Ο bookmaker θα ανακοινώσει έναν αριθμό γύρων (για παράδειγμα, 2.5) και οι παίχτες θα πρέπει να προβλέψουν αν αυτοί θα είναι περισσότεροι ή λιγότεροι στην πραγματικότητα. Η δεύτερη ονομάζεται "fight to go the distance" και ζητά από τους παίχτες να προβλέψουν αν οι αγωνιζόμενοι αντέξουν σε όλους τους γύρους του αγώνα (οι οποίοι μπορεί να είναι τρεις ή πέντε).

 

Οι επιλογές των παιχτών δεν είναι πολλές λοιπόν, ωστόσο, παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον και επιτρέπουν το στοιχηματισμό σε διαφορετικές πτυχές του αγώνα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.