Χορηγός της Sekondi Hasaacas FC η Mybet

Η στοιχηματική εταιρία Mybet ανακοίνωσε μια νέα συμφωνία χορηγίας με μία ομάδα ποδοσφαίρου που δεν εδρεύει στην Ευρώπη, αλλά στη Δυτική Αφρική. Πρόκειται για την ομάδα της Sekondi Hasaacas FC, η οποία αγωνίζεται στην Premier League της Γκάνα.

 

H ομάδα ανακοίνωσε τη συμφωνία χορηγίας με τη Mybet την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά κανείς λόγος δεν έγινε για τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως το τμήμα μάρκετινγκ της Mybet ανακοίνωσε πως η συμφωνία θα ανανεώνεται σεζόν με τη σεζόν.

 

Η νέα χορηγία, λοιπόν, θα επιτρέψει στη Mybet να επεκταθεί στην αγορά της Γκάνα και ιδιαίτερα στην τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, την Sekondi-Takoradi. Στην ανακοίνωση της χορηγίας, τέλος, ο CEO της ομάδας, Nana Banyin Eyison, δήλωσε: Είναι μια εξαιρετική συμφωνία και είμαι πολύ χαρούμενος. Η Mybet θα προσφέρει πολλά στην ομάδα μας και επιθυμούν να ξεκινήσουμε και οι δύο από τα χαμηλά και να αναπτυχθούμε μαζί. Δε θα ήθελα να επεκταθώ στο τι περιλαμβάνει η συμφωνία, αλλά ναι, υπάρχει ένα χρηματικό αντίτιμο, και μια τεχνική συνεργασία που περιλαμβάνει με τη σειρά της αρκετά, όσον αφορά στο ποδόσφαιρο».

 

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και λειτουργεί με έδρα την Μάλτα.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.