Χορηγία στην Αυστραλία από τη Ladbrokes

Η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes ανακοίνωσε τη νέα χορηγία της, η οποία αφορά στην ομάδα του πρωταθλήματος ράγκμπι (NRL) της Αυστραλίας, Gold Coast Titans. Αν και δεν ανακοινώθηκαν οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, γνωρίζουμε πως χάρη σε αυτή, το λογότυπο της Ladbrokes θα βρίσκεται στις φανέλες των παιχτών των Gold Coast Titans, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν του 2016.

 

Ο Simon Jarvis, CMO της Ladbrokes, δήλωσε αισιόδοξος πως η νέα αυτή συμφωνία και η σύνδεση του ονόματος της Ladbrokes με τους Gold Coast Titans θα έχει σύντομα οφέλη και για τις δύο πλευρές. Από την πλευρά του, ο CEO των Titans, Graham Annesley, συμπλήρωσε πως η συμφωνία χορηγίας είναι πολύ σημαντική για την ομάδα, καθώς τα οικονομικά οφέλη θα λύσουν τα χέρια του προπονητή Neil Henry τη φετινή σεζόν. Παράλληλα, διαβεβαίωσε πως η συμφωνία θα ωφελήσει και τη Ladbrokes, στο να ενισχύσει την παρουσία της στην αγορά της Αυστραλίας.

H Ladbrokes είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων της Μεγάλης Βρετανίας και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει χάρη στην ποικιλία που προσφέρει σε στοιχήματα και παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.