Χορηγός εφτά ομάδων σε όλη την Ελλάδα η εταιρία στοιχημάτων Betshop

Η εταιρία στοιχημάτων Betshop δραστηριοποιείται έντονα στον τομέα των χορηγιών στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και έχει ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό των ελληνικό αθλητισμό, απολαμβάνοντας παράλληλα και τα προνόμια που αποφέρει κάθε χορηγία της. Παρά το γεγονός, πάντως, ότι φέτος οι υπεύθυνοι δεν έχουν ανακοινώσει κάποια χορηγία κορυφής, όπως η περσινή στην Basket League την οποία αποφάσισε να διακόψει, η Betshop παραμένει ενεργή στον συγκεκριμένο τομέα, αφού είναι χορηγός εφτά ομάδων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Betshop έχει ανακοινώσει φέτος μια σειρά από χορηγίες προς ελληνικές ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, οι οποίες δεν εδρεύουν μόνο στην Αθήνα, αλλά και στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και αλλού.

 

Οι φετινές χορηγίες της Betshop

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν (2019-2020), η Betshop προχώρησε σε εφτά σημαντικές συνεργασίες με ελληνικές ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ και η γκάμα των ομάδων, με τις οποίες συνεργάζεται, εκτείνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αναλυτικότερα, η Betshop αποτελεί χορηγό μίας από τις μεγαλύτερες ομάδες της Θεσσαλονίκης, του Άρη, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Παράλληλα, αποτελεί χορηγό του Ατρόμητου στο ποδόσφαιρο. Επιπλέον, οι σχέσεις της με κάποιες ομάδες μπάσκετ έχουν συσφιχθεί τη φετινή σεζόν και η Betshop αποτελεί χορηγό του Ρεθύμνου Cretan Kings, της ΑΕΚ, του Προμηθέα Πάτρας και του Ηφαίστου Λήμνου.

Μέσω των παραπάνω χορηγιών, η Betshop ενισχύει τις ομάδες που συνεργάζονται μαζί της, αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό στο σύνολό του. Και, όπως είναι φυσικό, η εταιρία στοιχήματος αποκτά σημαντικές ευκαιρίες προβολής του brand και των υπηρεσιών της, στα γήπεδα των δύο κορυφαίων ελληνικών αθλητικών διοργανώσεων.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.