Σε συζητήσεις για χορηγία προς τη Superleague η εταιρία στοιχημάτων Betshop;

Η εταιρία στοιχημάτων Betshop φαίνεται πως έχει ξεκινήσει συζητήσεις που μπορεί να τη φέρουν στην κορυφή της λίστας των χορηγών του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας SDNA. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Betshop έχει ξεκινήσει τις επαφές με τον πρόεδρο της Superleague, Μηνά Λυσάνδρου, για το ενδεχόμενο να αποτελέσει τον επίσημο χορηγό του πρωταθλήματος.

Και οι δύο πλευρές, άλλωστε, αναζητούν νέες ευκαιρίες στον τομέα των χορηγιών, αφού τα υπάρχοντα συμβόλαιά τους λήγουν με το τέλος της αθλητικής σεζόν.

 

Το φλερτ με τη νέα χορηγία

Αναλυτικότερα, η Superleague είχε έως φέτος δύο χορηγούς – τη Σουρωτή και το Μακεδονία Παλλάς, αλλά τα δύο συμβόλαια λήγουν φέτος το καλοκαίρι. Αντίστοιχα, η Betshop αποτελεί τον επίσημο χορηγό της Basket League. Το συμβόλαιο της στοιχηματικής εταιρίας με το πρωτάθλημα μπάσκετ επίσης λήγει το καλοκαίρι και, ενώ υπάρχει επιλογή ανανέωσης, η φετινή εικόνα του πρωταθλήματος δύσκολα θα πείσει τη Betshop να συνεχίσει τη συνεργασία.

Όλα τα παραπάνω ανοίγουν το δρόμο για συνεργασία της Betshop με τη Superleague, αλλά οι συζητήσεις βρίσκονται (πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα) σε πολύ αρχικά στάδια. Και, φυσικά, το μεγαλύτερο θέμα είναι το οικονομικό. Άλλωστε, η Betshop αποτέλεσε χορηγό της Basket League έναντι του ποσού του 1 εκατομμυρίου ευρώ περίπου, ενώ το αντίστοιχο ποσό για τη Super League υπολογίζεται κάπου στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.