Χορηγός της Γιουβέντους η στοιχηματική εταιρία BetFair

Η εταιρία στοιχηματισμού BetFair ανακοίνωσε τη νέα χορηγία της προς την ποδοσφαιρική ομάδα της ιταλικής Γιουβέντους. Η νέα χορηγία μπαίνει επίσημα σε ισχύ τη σεζόν 2017-2018 και αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Στο πλαίσιο της, λοιπόν, η BetFair αποτελεί πλέον τον επίσημο συνεργάτη στοιχήματος της Γιουβέντους.

 

Ωφελούνται και οι δύο πλευρές

Η νέα συμφωνία θα ωφελήσει σημαντικά τη Γιουβέντους, μέσω της χορηγίας που θα λάβει, ενώ και η BetFair θα ευνοηθεί από τη σύνδεσή της με μία από τις κορυφαίες ομάδες ποδοσφαίρου της Ευρώπης. Η BetFair θα αποκτήσει δικαιώματα προβολής στο Juventus  Stadium, την έδρα της Γιουβέντους, στο προπονητικό της κέντρο και στις δημοσιεύσεις της ομάδας στα ψηφιακά μέσα. Παράλληλα, η στοιχηματική εταιρία θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει το όνομα και την εικόνα της ομάδας στις προωθητικές ενέργειες που θα πραγματοποιεί στην ιταλική αγορά, όπου δραστηριοποιείται νόμιμα από το 2008.

Οφέλη, τέλος, θα υπάρξουν και για τους οπαδούς της Γιουβέντους, οι οποίοι θα μπορούν να εκμεταλλευτούν αποκλειστικές προσφορές, αλλά και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς που μπορούν να τους αποφέρουν αναμνηστικά της ομάδας.

 

“Μπορούμε να δημιουργήσουμε τεράστιες ευκαιρίες”

Για τη νέα χορηγία μίλησε ο διευθυντής του τμήματος της BetFair στην Ιταλία, Claudio Di Zanni: “Είμαστε πολύ περήφανοι που ανακοινώνουμε αυτή τη συνεργασία με τη Γιουβέντους, η οποία έχει στο DNA της αξίες και χαρακτηριστικά που πιστεύουμε ότι της χαρίζουν νίκες στον αθλητισμό και στις επιχειρήσεις, όπως πρεστίζ, φιλοδοξία και ηγετικές ικανότητες. Πιστεύουμε πως αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε τεράστιες ευκαιρίες, για τους πελάτες μας και τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου”. 

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής διεθνών συνεργασιών της Γιουβέντους, Giorgio Ricci, ανέφερε: “Αυτή η συνεργασία με τη BetFair ταιριάζει απόλυτα με τις φιλοδοξίες της ομάδας για παγκόσμια ανάπτυξη και επιβεβαιώνει το πόσο ελκυστική είναι η Γιουβέντους σε κορυφαίες εταιρίες του κόσμου”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.