Τις πρώτες συνεργασίες του με στοιχηματικές εταιρείες υπέγραψε το NFL

Το NFL, το πρωτάθλημα αμερικανικού ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ, έκανε το πρώτο βήμα για να εκμεταλλευτεί το νέο τοπίο της αγοράς στοιχήματος στη χώρα, αφού προχώρησε σε τρεις συνεργασίες με αντίστοιχες νόμιμες εταιρείες στοιχήματος. Οι εν λόγω συνεργασίες είναι οι πρώτες που πραγματοποιεί ως διοργάνωση το NFL, το οποίο άργησε να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων αμερικανικών αθλητικών διοργανώσεων, όπως το NBA, που ήδη συνεργάζονται με εκπροσώπους της αγοράς νόμιμου στοιχήματος.

Το όφελος των νέων συμφωνιών για το NFL είναι μεγάλο, ειδικά στον οικονομικό τομέα. Οι τρεις συμφωνίες θα αποφέρουν στη διοργάνωση έσοδα περίπου 1 δις δολαρίων στα επόμενα 5 χρόνια. Τα έσοδα αυτά είναι πολύτιμα, αν λάβουμε υπόψη μας και τα οικονομικά προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία στο NFL.

 

Οι νέες συνεργασίες του NFL με στοιχηματικές εταιρείες

Το NFL ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα ξεκινήσει να συνεργάζεται με τρεις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς νόμιμου στοιχήματος των ΗΠΑ: την Caesars (ιδιοκτήτρια της William Hill), την DraftKings και την FanDuel (ιδιοκτησίας της Flutter Entertainment). Kαι οι τρεις εταιρείες θα αποτελούν στο εξής επίσημους συνεργάτες στοιχήματος του NFL, ενώ οι συμφωνίες διαρκούν για τα επόμενα 5 χρόνια.

Το NFL θα εισπράξει περίπου 1 δις δολάρια μέσω των νέων συμφωνιών, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει ή να τερματίσει τις συνεργασίες, μόλις αυτές ολοκληρωθούν. Τέλος, οι εν λόγω συνεργασίες του NFL δε θα είναι αποκλειστικές, αφού οι υπεύθυνοι θα μπορούν να προχωρήσουν και σε νέες με άλλες στοιχηματικές εταιρείες. Ωστόσο, οι Caesars, DraftKings και FanDuel θα είναι οι κορυφαίοι συνεργάτες στοιχήματος της διοργάνωσης για τα επόμενα 5 χρόνια.

Οι τρεις στοιχηματικές εταιρείες, τέλος, θα έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τα επίσημα λογότυπα του NFL και των ομάδων του στις ιστοσελίδες τους, αλλά και να παρέχουν στοιχηματικό περιεχόμενο στα ψηφιακά κανάλια του NFL.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.