Αποχώρησε την τελευταία στιγμή από χορηγία η εταιρεία στοιχημάτων Unibet

Πριν μερικές ημέρες, η αμερικανική ομάδα ποδηλασίας Cannondale-Drapac ανακοίνωσε πως ενδεχομένως δε θα καταφέρει να συνεχίσει την πορεία της μέσα στο 2018, καθώς η αναμενόμενη χορηγός της αποχώρησε την τελευταία στιγμή. Το όνομα της χορηγού δεν έγινε γνωστό, αλλά σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα (σε ιστοσελίδες όπως οι Cycling Weekly και AD.nl), η εταιρεία αυτή δεν ήταν άλλη από την Unibet.

Η συγκεκριμένη ομάδα έχει γίνει γνωστή και μέσω της διαμάχης ανάμεσα στην UCI (Union Cycliste Internationale) και τους διοργανωτές του Tour de France (ΑSO). Η στοιχηματική εταιρεία Unibet έχει υπάρξει χορηγός της και στο παρελθόν (2006-2007), αλλά φαίνεται πως αποφάσισε την τελευταία στιγμή να μην στηρίξει εκ νέου την ομάδα ποδηλασίας, προκαλώντας της σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

 

Αβεβαιότητα για το μέλλον της ομάδας

Μετά την αποχώρηση της εταιρείας στοιχηματισμού Unibet από τις συζητήσεις για χορηγία, το μέλλον της ομάδας παραμένει αβέβαιο. Σύμφωνα με τον CEO της ομάδας, Jonathan Vaughters, είχαν ήδη γίνει προτάσεις για ανανεώσεις συμβολαίων σε βασικά μέλη της ομάδας, με χρήματα που υπολογίζονταν πως θα προέρθουν από τη νέα χορηγό – τη Unibet. Ωστόσο, κι ενώ η ομάδα θεωρούσε τη συμφωνία κλεισμένη, η Unibet αποχώρησε, εκμεταλλευόμενη μια ρήτρα που επέτρεπε ακύρωση της συμφωνίας, αν δε συμφωνούσε με αυτή ομόφωνο το ΔΣ.

Η αποχώρηση της εταιρείας στοιχημάτων Unibet έχει αφήσει σε δύσκολη θέση την ομάδα και τον CEO της, ο οποίος πλέον αναζητά εκ νέου (και την τελευταία στιγμή, καθώς τα περιθώρια εξαντλούνται σε δύο εβδομάδες) νέους χορηγούς. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει και μια καμπάνια χρηματοδότησης μέσω internet, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να εκπληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.