Παραμένει έμμεσα στους χορηγούς της La Liga η Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes δραστηριοποιείται και στην ισπανική αγορά, μέσω της συνεργασίας της με την ισπανική εταιρεία Cirsa. Οι δύο εταιρείες έχουν σχηματίσει μια κοινοπραξία με το όνομα Sportium, η οποία έχει έντονη παρουσία στην αγορά του online στοιχήματος, αλλά και στον τομέα των χορηγιών.

Η παρουσία αυτή της Sportium (και εμμέσως της Ladbrokes) ενισχύεται ακόμη περισσότερο, χάρη στη νέα συμφωνία των δύο στοιχηματικών εταιρειών με τους υπεύθυνους της κορυφαίας κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, της La Liga.

 

Ανανέωση της χορηγίας προς την La Liga

Η Sportium συγκαταλεγόταν και τις προηγούμενες σεζόν (από το 2014) στους χορηγούς της La Liga και οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συμφωνία συνεργασίας τους και για τις επόμενες δύο σεζόν. Αναλυτικότερα, οι Ladbrokes και Cirsa θα παραμείνουν μέσω της Sportium χορηγοί της La Liga για τις σεζόν 2017-2018 και 2018-2019. Προς το παρόν, πάντως, οι υπεύθυνοι δεν έχουν ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά θα το κάνουν στις 8 Ιουλίου, σε κοινή τους συνέντευξη Τύπου.

 

Παραμένουν τα πλεονεκτήματα για τη Ladbrokes

Μέσω της Sportium, η Ladbrokes έχει καταφέρει να αποκτήσει τεράστια πρόσβαση στην ισπανική αγορά του online στοιχήματος, αλλά και στα γήπεδα της χώρας, μέσω χορηγιών όπως αυτή. Χάρη στη χορηγία της προς τη La Liga, η στοιχηματική εταιρεία θα παραμείνει σε περίοπτη θέση στις διαφημιστικές πινακίδες των σταδίων της διοργάνωσης, στο πρόγραμμα των διαφημίσεων των τηλεοπτικών μεταδόσεων, αλλά και στην παρουσία της La Liga στα social media.

Θυμίζουμε, τέλος, ότι μέσω της Sportium, η Ladbrokes παραμένει χορηγός και του ισπανικού πρωταθλήματος φούτσαλ (LNFS), αλλά και του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ της χώρας, του ACB.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.