“Στο παιχνίδι, είμαστε μαζί”: Νέα διαφημιστική καμπάνια από την ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop λάνσαρε μια νέα καμπάνια στην ελληνική αγορά, προωθώντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της στους παίχτες του στοιχήματος, αλλά και του καζίνο. Ο τίτλος της νέας καμπάνιας είναι “Στο παιχνίδι, είμαστε μαζί” και σκοπός της είναι να εκφράσει την αγάπη για κάθε είδους παιχνιδιού.

Η νέα καμπάνια της Betshop έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται στο διαδίκτυο και σε άλλα ΜΜΕ και αποτελεί τη νέα προσπάθεια της στοιχηματικής ιστοσελίδας, όχι μόνο να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, αλλά και να συσπειρώσει τους παίχτες γύρω από τα αγαπημένα τους παιχνίδια, μέσω των μηνυμάτων που περνούν απλοί, καθημερινοί άνθρωποι.

 

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Betshop

Στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Betshop, με τίτλο “Στο παιχνίδι, είμαστε μαζί”, πρωταγωνιστούν απλοί, καθημερινοί άνθρωποι που απολαμβάνουν και αγαπούν τον αθλητισμό και το παιχνίδι γενικότερα. Μεταξύ άλλων, στην καμπάνια (που έχει ήδη ξεκινήσει στην τηλεόραση, στο διαδίκτυο και σε υπαίθριες πινακίδες), πρωταγωνιστούν ένας οδηγός φορτηγού, που μοιράζεται τακτικές για την ομάδα του σε μια ραδιοφωνική εκπομπή, ένας γιατρός που γράφει ύμνους και συνθήματα για την ομάδα του, μετά το τέλος της δουλειάς του, μια μασκότ που εμψυχώνει τους φιλάθλους, ένας φίλαθλος που πηγαίνει πρώτος στο γήπεδο και φεύγει τελευταίος και πολλοί ακόμα καθημερινοί πρωταγωνιστές.

Το μήνυμα που περνά η καμπάνια είναι ότι ο χαρακτήρας, η επιμονή και η ενασχόληση με αυτό που αγαπάμε είναι τα εφόδια που μπορούν να μας βοηθήσουν να ζήσουμε αληθινά και ότι το πάθος και ο ενθουσιασμός είναι που ενδυναμώνουν την αγάπη μας για το παιχνίδι. Μέσω αυτής της καμπάνιας, λοιπόν, η Betshop καταφέρνει να ενδυναμώσει τους δεσμούς της κοινότητας που έχει δημιουργήσει για τα μέλη της και προωθεί τις αξίες του αθλητισμού και του παιχνιδιού γενικότερα.

Παρακολουθείστε την διαφημιστική καμπάνια εδώ.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.