Επεκτείνει τη χορηγία της στα βελάκια η BetVictor

Η εταιρία στοιχήματος BetVictor ανακοίνωσε πως κατέληξε σε νέα συμφωνία με την PDC, τη διοργανώτρια σημαντικών τουρνουά στα βελάκια στην Αγγλία, και πως θα συνεχίσει να αποτελεί χορηγό της για τα επόμενα τρία χρόνια. Η συμφωνία χορηγίας αφορά συγκεκριμένα στο τουρνουά World Matchplay, του οποίου η BetVictor θα είναι χορηγός έως και στο 2018.

 

Χάρη στη νέα συμφωνία, το τουρνουά θα παραμείνει γνωστό ως BetVictor World Matchplay – όπως ονομαζόταν από το 2013, όταν ξεκίνησε να το χορηγεί η BetVictor.

 

Ο Matt Scarrott, διευθυντής του τομέα στοιχήματος της BetVictor, δήλωσε σχετικά: “Το World Matchplay δεν αποτελεί μόνον ένα από τα πλέον αναμενόμενα γεγονότα στο αγωνιστικό ημερολόγιο στα βελάκια, αλλά και ένα σημαντικό κομμάτι του καλοκαιρινού αγωνιστικού προγράμματος σε κάθε άθλημα και ένα θαυμάσιο όχημα για να προβάλλουμε την εταιρία μας σε ένα διευρυμένο κοινό”.

 

Αντίστοιχα, ο Barry Hearn, πρόεδρος του PDC, δήλωσε: “ Το BetVictor World Matchplay είναι ένα τουρνουά με πρεστίζ και διεξάγεται σε έναν παγκοσμίου φήμης χώρο και πάντα επιφυλάσσει ένα εννιαήμερο γεμάτο συγκινήσεις στους λάτρεις του αθλήματος, είτε το παρακολουθούν από κοντά στο Winter Gardens είτε σε μετάδοση από το Sky Sports ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο”.

Μπορεί η BetVictor να μην ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας,αλλά λειτουργεί σε άλλες 160 χώρες έχοντας αριθμό πελατών που ξεπερνάει τις 500.000.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betvictor και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betvictor ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.